Mar_Cin Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 @ Mar_Cin masz coś do polonezów i daewoo? Bo moim zdaniem marka samochodu nie świadczy o umiejętnościach kierowcy, czy np taki Kubica jadąc Daewoo lub Poldkiem będzie zawalidrogą lub starym capem kapelusznikiem? Moim zdaniem nie, sam śmigam Matizem od rodziców, a kapelusznikiem ani starym capem nie jestem, również mój ojciec śmiga tym matizem jak i również na mojej seven fifty, czy jak zsiada z motocykla i wsiada do matiza to przeistacza się w starego capa? Nie sądzę, ma teraz 44 lata a prawko od 17 i nie miał żadnego wypadku. Mam nadzieję, ze wyprostujesz to co napisałeś Pozdrawaim Nic kolego nie będę prostował. Powyższe marki pojazdów podałem dlatego, że obserwując ulice warszawskie a i poza miastem stwierdzam z całą stanowczością, że największe ciapy jeżdżą właśnie Polonezami i Daewoo. Dodam jeszcze Skody Felicje i duże Fiaty. Na te marki zwracam szczególną uwagę, bo nie wiem czego się można spodziewać po ich kierowcach, co nie oznacza, że można się nadziać na kapelusznika w Mercu czy Beemce. Pees. Zbyt do siebie wziąłeś kolego moje słowa. Więcej loozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 troche ot :) Moj ojciec ma Daewo Polonez czyli 2 w 1 :) a wydaje mi się dobrym kierowcą... a w temacie... to szkoda ze nikt nie pomyslal o spisaniu numerów... no i powrotu do pełnej sprawności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 to tylko tylko taka "metka" przyczepiona poszczególnym włascicielom aut;]Przeciez nie kazdy własciciel pospolitej beemki to dres karkonosz:DAle co do daewoo to fakt:D jest takie okreslenie z którym sie spotkałem, dziadek w czapce z nutrii w deawoo tico:DDroga Ninjoszybkiego powrotu do spokoju i reanimacji moto;)Pees.gratulacje zachowania, byc moze uratowałas sobie tym tyłek;)pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 A co Wy wiecie? Najgorsze tępaki jeżdżą w fiatach Uno. Ważne, że nic poważnego się nie stało i jesteś cała :) PS. Gdzie to było? Może są tam kamery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 A co Wy wiecie? Najgorsze tępaki jeżdżą w fiatach Uno.Ejj bo sie robi powoli jak w komentarzach na onecie OFF topic"mam BMW m5 i jeżdzę 300km/h po miescie, a wszyscy kierowcy fiatow to cieniasy";] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 niedobdzie, niedobdzie, bad karma. kuruj siniaki ninja i miłego wypoczynku zimową porą życzę. motonga się naprawi. grunt żeś cała. tego, ten, no - uważaj na siebie. Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrior.gwe Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Ciesz się NINJA że tak się skończyło, w poniedziałek minęły 4 tyg od mojego porannego spotkania z merolem, którego kierowca widział mgłę a nie mnie :) :) Już bez gipsu ale i tak dalej muszę leżeć, noga dalej dokucza, ćwiczę ją ale jeszcze kolana nie mogę odprostować.... Trzymaj się, potłuczenia zejdą, a moto się naprawi lub wymieni.... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja Opublikowano 25 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 ...teoretycznie jestem happy, bo faktycznie mogło być tragicznie jak sobie teraz o tym pomyślę - ale i tak serducho boli jak widzę rozwalony sprzęt....., ale zima długa i sporo czasu na reaktywację by na rozpoczęcie sezonu znowu wyruszyć bzykiem :) Jak widać na Twoim przykładzie nie tylko w POLONEZACH, SKODACH, FIATACH i innych wynalazkach są "kapeluszniki" i inne typy, ale i w merolach. I tu chyba wniosek, że nie ma zasady czym jadą - ale jak jadą . warrior.gwe Tobie życzę zdrówka i szybkiego powrotu na nogi :) ... a co się stało z Toim sprzętem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrior.gwe Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Dzięki za życzenia ... a co się stało z Toim sprzętem ? spójż na fotki w stopce a szczegóły znajdziesz tutajhttp://forum.motocyklistow.pl/Wczoraj-przy...on--t57999.html my okaleczeni musimy trzymać się razem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Dobrze że jesteś cała :( Zima troszkę potrwa to 2oo doprowadzisz do ładu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Oj Nindziunia, widze ze i ciebie pech spotkal w tym sezonie, a raczej w jego koncowce. Mam nadzieje ze juz sie jako tako wykurowalas. Graty do kawoszki na ebay.de sie znajdzie za takie grosze tak jak kiedys puszke do bezpiecznikow. W nastepnym sezonie jak zakupie Z1000 juz mi nie bedziesz odjezdzac 9ka :biggrin:..tak latwo :D. Pzdr i do zobaczenia. Edytowane 26 Października 2006 przez chichio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 łącze sie z Tobą w bólu bo dziś kierowniczka podobnej Toyoty wymusiła na mnie pierwszeństwo ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi