bahama Opublikowano 29 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2003 mam małe pytanko mam 250 i własnie kupiłem nowy tłumik aleeeee do 251 i tu jest problem bo słyszełam ze nie powinno sie jeżdzic na innym niz na tym który powinien być czy spowoduje to spadek mocy ????dzieki za wszystkie odpowiedzi.........!!!!!!:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 29 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2003 To prawda nie powinno się stosować tłumika z 251 do 250 i odwrotnie.Ja jak kuopiłem 250 miałem wydech 251, po zmianie na właściwy, motocykl od razu zaczoł lepiej chodzić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 29 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2003 ale zawsze mozna pokombinować z długością kolanka i ustwieniami- ale fabrycznych nastawów nie powinno sie ruszać :wink:- to jest moje osobiste zdanie Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 29 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2003 W Świecie Motocykli z października 2002 jest świetny artykuł Tomasza Sałka o układach wydechowych, głównie do dwusuwów. Wspaniale opisane m.in. zjawiska falowe zachodzące w wydechach naszych pierdziawek, które tak komplikują sprawę doboru tłumika. W tym samym zresztą numerze artykuł "Wspaniała ETZ 250" jako kolejny odcinek historii motocykli MZ. Jeśli ktoś chce to mogę spróbować zrobić skan i posłać mailem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ-MuszKieTeR Opublikowano 2 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2003 Zbyhoo W. ... jak bys mogl to ja sie melduje z checia przeczytania tego artykulu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 2 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2003 Zbyhoo W. ... jak bys mogl to ja sie melduje z checia przeczytania tego artykulu :-) Ok, tylko musisz kfilkę czyli z kilka dni :wink: poczekać, bo nie mam skanera, ani żaden z moich "bliskich" kumpli. Ale zrobi się, ew. spróbuję cyfrakiem, może coś wyjdzie z tego. A tak w ogóle- chodzi Ci o wydechy czy wspaniała ETZ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ-MuszKieTeR Opublikowano 3 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2003 Zbyhoo W. ... dzieki wielkie ... obydwa artykuly mnie interesowaly ... jakosc jest spoko ... jest jakos 01:00 w nocy ... hehe ... dobra pora ba lekture o motorkach :wink: ... jeszcze raz DZIEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 4 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2003 hey! Mógłbym i ja prosić o ten artykuł ?? :wink: PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 4 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2003 hey! Mógłbym i ja prosić o ten artykuł ?? :wink: Poszło i do Ciebie. Ok. 2 MB tego jest zatem jeśli masz modem to godzinka nie Twoja :D Tak przy okazji: jak Ci idzie z remontem? Trafiłeś ponoć na "niezły" egzemplarz? Pajace sprzedający tak zaniedbany sprzęt powinni zawisnąć za klejnoty rodzinne na daszkach przystanków autobusowych w samych centrach miast... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ld Opublikowano 4 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2003 moglbym i ja dostac?? bym od razu na serwer wrzucil i kazdy by mogl go sciagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 5 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2003 Poszło i do Ciebie. Luknij czy taka jakość wystarczy by udostępniać artykuły szerzej. Jeśli nie to napisz, poszukam tego skanera. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 6 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2003 Witam !! Cienko teraz z netem u mnie dlatego tak żadko zaglądam. Dzieki Zbyhoo za artykuły! Co do mojego "egzemplarza" to prace cały czas trwają, niewielkie co prawda (brak $$) ale cały czas do przodu, mysle że za tydzień bedzie stała na kołach :wink: , pewnie niektórzy mysleli że juz śmigam no ale dłubek jestem i lubie mieć wszystko dopracowane no i moje fundusze są mocno okrojone ale jakoś to będzie , jestem dobrej myśli 8) PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 6 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2003 Jesli mozna to i ja bym prosil :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 6 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2003 ld jak je dostaniesz to zapodaj linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 6 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2003 Jesli mozna to i ja bym prosil :wink: Ależ to żaden problem! Oby mnie tylko nie zamknęli za naruszanie praw autorskich :D Jeśli jeszcze ktoś chętny to piszcie na priv albo maila bo zrobi się tłoczno w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi