DiboS60 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 no to ja ci sprzedam 125\50 :bigrazz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 kup sobie lepiej honde ns-1 80cc zarejestrowana na 50 o wiele jest szybsza lub dt 80/50 Osobiscie polecam to drugie bo dobre i na droge i na teren :bigrazz:No i dzwiek jest milion razy lepszy niz w rs ... tak jak juz ktos napisal podobnie chodzi jak romet, komar ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 co myślicie o tym scigaczu czy warto go kupić chciałbym tez wiedziec ile kosztuje nowy dowiedziałem sie ze ma 11 koni to dużo jak na 50ccm :) i 7 KW mocy napiszcie ile wyciąga odblokowany i zablokowany i czy nowo kupiony ma juz fajny rasowy dziwięk ścigacza oto zdjątko tak dla przypomnienia:http://img.otomoto.pl/photos/original/M3/M...0/M302404_1.jpg Hehe, ma 11 koni i 7kW mocy :buttrock: dobre 7kW to 9.52 konia :icon_razz: 9.5 konia z 50ccm = remont generalny po 10 000 km :icon_razz: Kumpel miał Red rose 50 z silnikiem minarelli am 6 (7km) to po 8000 km musiał robić kapitalke bo przyspieszała gorzej niż simson. Te silniki mają bardzo słaby dół i żeby tym ruszyć to trzeba wkręcić silnik na połowę obrotów bo inaczej zdechnie, lub palić sprzęgło przez 100m.. Bardzo śmiesznie słychać jak ktośrusza takim czymś - jakbyś odkurzacz włączył :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 po przeczytaniu tego posta jutro rano biegne sobie kupic tlumnik od jakiejs 600 bedzie chodzil jak scigasz moj mbx :icon_razz: :icon_razz: :bigrazz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patroltuning Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 po przeczytaniu tego posta jutro rano biegne sobie kupic tlumnik od jakiejs 600 bedzie chodzil jak scigasz moj mbx :icon_razz: :) :bigrazz: :)a nie lepiej od 1000?? to dopiero będzie ścig z twojego Mbx-a:biggrin: :buttrock: P.S. Chyba też tak zrobię :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) nie wrzucajmy koledze ja tez kiedys bylem mały i ..... :bigrazz: Edytowane 23 Października 2006 przez matik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 no no to ja sie juz nie będe wypowiadał w tym temacie dowiedziałem sie tego co chciałem wiedziec oprucz upokażania mnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) co myślicie o tym scigaczu czy warto go kupić chciałbym tez wiedziec ile kosztuje nowy dowiedziałem sie ze ma 11 koni to dużo jak na 50ccm :icon_razz: i 7 KW mocy napiszcie ile wyciąga odblokowany i zablokowany i czy nowo kupiony ma juz fajny rasowy dziwięk ścigacza oto zdjątko tak dla przypomnienia:http://img.otomoto.pl/photos/original/M3/M...0/M302404_1.jpg Patrząc na ten tłumik to rasowego głosu ścigacza nie ma :icon_twisted: miałam okazje widzieć aprille i ja słyszec chodzi raczej jak skuter :) jeśli chodzi o dżwięk a pujdzie tak na upartego po odblokowaniu moze 90 km/h. pozdrawiam :D Edytowane 27 Października 2006 przez aina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Ja w HM tez mam minarelke am6, i ze standartowym dyfuzorem chodzi bardzo przyjemnie, glos jest naprawde fajny, nie taki pierdzacy, tylko dzyn dzyn takie mile dla ucha , na wysokich obrotach tez fajnie chodzi zajebiscie, nie tak jak RS. Kumpel tez ma HM ze sportowym dyfuzorem HM RACING, jak przegazowke strzelil przy mnie to myslalem ze to wyczyn jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leenee Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Miałam tą aprillkę przez kilka miesięcy. Jak na taką małą dziewczynkę jak ja to świetny motor. Tylko nie brzmi najlepiej :) Ale ja tam zbyt wymagająca nie jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Tylko nie brzmi najlepiej zawsze mozna zdjac tlumik i jezdzic na samym dyfuzorze, tak jak ja:PPnie dosc ze fajnie chodzi to jeszcze dostaje pytania od lepkow:jaka to pojemnosc?250 czy 600? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Niestety to 2T i pierdzi, od 50tki nie mozna wymagać brzmienia ścigacza, a tym bardziej od 2t dzwieku 4t. Wstawiłbym jakiś cichy tłumik do rski 50, zeby troche zagłuszył pierdzenie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Jazda bez tłumika nie jest zbyt zdrowa dla silnika, kiedy urwał się mój wydech mechanik mi tak powiedział :icon_mrgreen: Edytowane 26 Lutego 2007 przez QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Niestety to 2T i pierdzi, od 50tki nie mozna wymagać brzmienia ścigacza, a tym bardziej od 2t dzwieku 4t. Wstawiłbym jakiś cichy tłumik do rski 50, zeby troche zagłuszył pierdzenie a ja tam bardziej lubie pierdzenie 2 sówa niz buczenie 4 sówa:PJazda bez tłumika nie jest zbyt zdrowa dla silnika, kiedy urwał się mój wydech mechanik mi tak powiedział moze bez dyfuzora, bo to 2 sow ,ale wydaje mi sie ze ze zdjetym tlumikiem nic sie niestanie. Edytowane 26 Lutego 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 a ja tam bardziej lubie pierdzenie 2 sówa niz buczenie 4 sówa:P moze bez dyfuzora, bo to 2 sow ,ale wydaje mi sie ze ze zdjetym tlumikiem nic sie niestanie. Na wysokich obrotach pierdzenie rs'ki 50 mi sie podoba :icon_mrgreen: Ja uważam, ze jazda bez tłumika/dyfuzora nie zaszkodzi silnikowi tlyko może wpłynąć na jego moc, jak zdejmie sie dyfuzor i troche wahy poleci na asfalt to nic sie przecież nie stanie :biggrin: no może tylko pare groszy w plecy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi