rzoov Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 i tak oto po miesiacu przerwy przebudzilem sprzeta. Mikolaje na motocyklach rzadza! :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capon Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 No ja też dziś pośmigałem. Na Barburce na Bemowie byłem, potem za kuriera od szybkich paczek robiłem. I jeszcze wyglancowałem sprzęta, że się świeci ! Zobaczymy co to będzie z tą pogodą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Dzisiaj, wczoraj ... heh cały zeszły tydzień jeździłem. Dzisiaj mało bo jakieś 50 km, wczoraj więcej bo jakieś 150 km. Jest bardzo przyjemnie :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
66jarek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Dużo nie najeździłem, zaledwie 20 km po mieście :icon_mrgreen: . Taka mała przejażdżka :biggrin: .Ale jest świetnie, mijałem kilka innych motocykli, ludzie jeżdżą aż miło :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 http://uploads.pl/uploads/7122f48135.jpg o tak pojezdzilem !!! qr... ja pier@$!@#$%@#% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanshin Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Miałem odpuścić motor już nawet umyłem a tu bozia taką pogodę dała :biggrin: heheh oby na jak najdłużej bo motor znów brudny.. POzdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Czolem! No, 150km dzis nakulane :biggrin:.Szkoda, ze wracalem do garazu w deszczu, ale... warto bylo! :icon_mrgreen: Cos czuje, ze to teraz juz faktycznie koniec sezonu dla mnie... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryju Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Wróciłem dziś z Bonn. Pogoda nienajlepsza - 10 st. i mokro, a mimo to widziałem kilku motocyklistów. Oczywiście nie wytrzymałem i 100 km zrobiłem, przy okazji testujac nowe spodnie HG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Wróciłem dziś z Bonn. Pogoda nienajlepsza - 10 st. i mokro, a mimo to widziałem kilku motocyklistów. Oczywiście nie wytrzymałem i 100 km zrobiłem, przy okazji testujac nowe spodnie HG. -10 C?!?!!?!? :lalag: U nas wiosna, w Alpach wszystko na plusie, a u was -10 C :rolleyes: Przyjmij moje kondolencje :icon_question: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Noooo Panowie . Ja dzis 237 km. Jest to moj rekord jesli sie tyczy grudnia.Pogoda sie udała extra tylko troszku wiało. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Mnie też w końcu wyciągnęło, chociaż się ze 2 godziny zbierałem, ale w końcu 50 nakręciłem po okolicy. Niby już moto było umyte na zimę, ale może jeszcze się coś wyjedzie?! _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryju Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) -10 C?!?!!?!? :D U nas wiosna, w Alpach wszystko na plusie, a u was -10 C ;) Przyjmij moje kondolencje :icon_biggrin: yyy... przy -10 to juz nie jest mokro :biggrin: , oczywiście 10 bylo na +, czyli tak jak u nas Edytowane 10 Grudnia 2006 przez ryju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelibri Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Wczoraj 80 km. lajtowo po mieście z chłopakami :icon_eek: Wieczorem do kumpla...wstaje rano, wybieram się do domu, a tu zonk :icon_mrgreen: :icon_twisted: Patrze przez okno, mokro, zimno...ale jakoś musiałem wrócić :biggrin: Ogólnie mało przyjemnie się dzisiaj śmiga :icon_razz: Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Ja wczoraj z wielka radościa pojeździłem sobie. Pogoda boska. Oby tak do wiosny było :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Ja wczoraj trochę pojeździłem, a dziś oddaję się lekturze, jako że pogodę mamy iście pod psem. Ale jeszcze ma być ładnie. http://uploads.pl/uploads/7122f48135.jpg o tak pojezdzilem !!! qr... ja pier@$!@#$%@#%Jak już ktoś wyżej napisał, każdemu może się zdarzyć. Ciebie dodatkowo usprawiedliwia to, że maszynę nabyłeś pod koniec sezonu, więc masz prawo być "niedojeżdżony" (i ma prawo kusić Cię, żeby wyciągać motocykl, nawet gdy na jezdni zalega śliska maź, ale uważaj na siebie). Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi