Pitu Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 ja jeździłem tak: 4 bluzy, gazeta i kalesony :Dno zawsze jakiś patent :D dziś widze jest sympatyczna pogoda, więc może nawine jeszcze kilka kilometrów ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek(gflsh) Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Jakby komus jeszcze bylo zimno to polecam traske Piaseczno - Warszawa w ten weekend (klada nowa nawierzchnie na Pulawskiej). W takich warunkach wiater nie wieje, silnik motocykla i sasiadow ogrzewa... A ja sobie akurat podpinke dzis przypialem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 hah, ja tez jeszcze nie odpuszczam! wczoraj wrocilem z Francji-(taka niby wymiana studencka odebrala mi ponad 2 tygodnie sezonu)...noi juz dzisiaj zrobilem sobie trase 250 km-bylo super i po drodze tez wielu motonitow spotkalem-wiec nie jest zle. Trzeba rzecz jasna pamietac o tym zeby sie cieplej ubrac itp (LISCIE i BLOTO z ciagniokow tudziez wozow jest jednak wiekszym zagrozeniem...i duzo BURAKOW na trasie-jednego prawie przejechalem). Mam nadzieje, ze pogoda nas jeszcze troche porozpieszcza.pozdro twardziele! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Dzisiaj z dwoma kumplami 150 km :P jutro wypad na wycieczke dużą grupą pewnie znowu pęknie jakieś 300 km. :icon_mrgreen: Panowie pogoda jeszcze zaje..sta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3g Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 nieodpuszczasz... nieodpuszczasz :-) dzis to prawdziwie nas rozpiescilo sloneczko - szczegolnie, a moze na pewno w Poznaniu.. bylo po prostu R E W E L A C Y J N I E !!! Nie za chlodno, nie za cieplo lecz w sam raz. Jednoczesnie podziekowania dla Rafala22 za pare chwil milej pogawedki, i za pyszna goraca herbatke. pozdro g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Nie ma to jak pokrecic km dla relaksu w sloneczna sobote :icon_mrgreen: . Tak sie zastanawiam czy jak zwykle zakoncze sezon na pare dni przed 1 listopada czy jednak w tym roku pogoda pozwoli na wiecej? Jak na 21 pazdziernika to warunki sa bardzo zadowalajace... Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Pięna dziś pogoda,za dużo się nie przejechałem jedynie tyle co do pracyi o 22 do domku na piwko :icon_mrgreen: ale zawsze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trazymach Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 W okolicach Poznania mnóstwo motocyklistów - nie ma się co dziwić, pogoda jest świetna do śmigania! Oby to trwało jak najdłużej. TrazymachTDM 850 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Jutro o 20 wyjeżdżam w 150 km traskę, pewnie zmarznę jak Cholera ale co tam :icon_mrgreen: https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Wyśmigałem dziś ponad 120 km.Jest tak ciepło ze w ogóle nie zmarzłem , ale spotkałem tylko dwa motocykle. Chyba jednak wiara generalnie odstawiła sprzęty. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Sobota 21 X Pogoda super! Cieplutko, i jak tu nie polatać? Trasa symboliczna ok 12km... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psh Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) super.ja dzis z lublina do okuninki sie przejechalem jakies 220km w sumie.chociaz moj licznik pokazal tylko 180km, co nie jest prawda bo dzieje mi sie tak po zmianie przedniej opony na niestandardowa o wyzszym profilu..proboje wymyslic jakis przelicznik o ile mi klamie predkosciomierz ale jestem za leniwy zeby rozgryzc ta zaleznosc. a co do okuninki to jezioro biale juz spi..smieci i butelki jeszcze leza gdzieniegdzie(nie wiem jak to sie pisze?!)..ehh wiaze fajne wspomnienia z tym miejscem i jakos tak smutno mi bylo wracac do lublina.pozdrawiam.szkoda ze nie jest teraz czerwiec :icon_mrgreen: Edytowane 21 Października 2006 przez Psh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Dzisiaj była piękna pogoda, trochę pośmigałem. Jutro lecimy z qmplami w traskę ( jakieś 400-500 km ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 PSH załóż sobie licznik rowerowy ma on możliwość regulacji w zalezności od obwodu koła i pokazuje v do 200km /h.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Super jak super, rano jak jade do szkoły ok 7:30, albo jak wracam o 18 (przy zachodzie słońca) to już nie jest tak fajnie... nawet silnik nie jest się wstanie nagrzać przez te 20 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi