CRASH Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 no Panowie, jak Mario startuje w 1000 to juz pozamiatane:) pierwszy uczestnik wyjazdu do malezji jest juz znany ;)pozdro drugi też juz od dawna jest znany , w zainteresowaniach GP Malezji :icon_razz: :wink: :D :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) wczoraj wreszcie zamontowalem wydzior w moim preclu :flesje: http://gixeryoshi1.patrz.pl/http://gixeryoshi2.patrz.pl/http://gixeryoshi3.patrz.pl/ teraz komenda - PODNIECAC SIE JAKI JEST ZAJEBISTY :lapad: :P :biggrin: :(Bodzyn, cos chyba nazwe twojego teamu na liscie zawodnikow wcielo??naprawic:) Edytowane 18 Lutego 2007 przez pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 wczoraj wreszcie zamontowalem wydzior w moim preclu :) Od biedy może być..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Bodzyn, cos chyba nazwe twojego teamu na liscie zawodnikow wcielo??naprawic:) tez to zauwazylem, musze do nich maila wyslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 najnowsze wiesci , do pakietu 3 dodatkowo buty Daytona Moto Fan z logiem GSXR CUP i jak dobrze pójdzie to bedą jeszcze koszulki z logiem pucharu, regulamin ramowy juz jest zatwierdzony do wgladu na stronie pucharu , techniczny będzie zatwierdzony w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 regulamin ramowy juz jest zatwierdzony do wgladu na stronie pucharu , techniczny będzie zatwierdzony w przyszłym tygodniu Aaa czyli nawet w wyścigu na lini startu 600tki staną razem z litrami... o ile w przypadku treningu było to do przewidzenia, o tyle myślałem że wyścig będzie podzielony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 no co ty, przeciez bylo napisane,ze laczony wyscig bedzie juz wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 najnowsze wiesci , do pakietu 3 dodatkowo buty Daytona Moto Fan z logiem GSXR CUP i jak dobrze pójdzie to bedą jeszcze koszulki z logiem pucharu, regulamin ramowy juz jest zatwierdzony do wgladu na stronie pucharu , techniczny będzie zatwierdzony w przyszłym tygodniu He he jak znalazł na tor :) http://www.daytona.de/english/boots_e/boots.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 ale zamiast podniecac się kolejnymi gadżetami typu smycz albo bryloczek... to fajnie by się przydały kilka kompletów slizgaczy :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioxjr1300 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Coś Bobo nie widzę Ciebie na liście zawodników, czyżbyś sobie odpuścił???????????? :clap: a co do ślizgaczy to masz kompletną rację, zamiast tych "przepięknych" butów mogliby dać coś bardziej praktycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroo Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Witam,do tej pory tylko czytalem, ale że udało się nabyć w końcu sprzęt na puchar, to się chciałem przywitać :biggrin: Gadałem wczoraj Grandysem i namawiał, żeby przyjść na MBS, żeby kask przymierzyć - miał być wczoraj o tym newsletter, ale ja przynajmniej nic nie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Coś Bobo nie widzę Ciebie na liście zawodników, czyżbyś sobie odpuścił???????????? :icon_biggrin: a co do ślizgaczy to masz kompletną rację, zamiast tych "przepięknych" butów mogliby dać coś bardziej praktycznegonie no czemu?buty do lansu w sam raz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 kask mozesz sobie przymierzyc w PolandPosition , a co do butkow to fakt bedzie sie mozna lansowac tylko ze bedziemy wygladac jak banda pedalow - wszyscy w tych samych laczkach :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) kask mozesz sobie przymierzyc w PolandPosition , a co do butkow to fakt bedzie sie mozna lansowac tylko ze bedziemy wygladac jak banda pedalow - wszyscy w tych samych laczkach :icon_twisted:nie przesadza , WSM chodzą w takich samych koszulkach i jest ok, na MBS mozna tez rekawice przymierzyc Edytowane 23 Lutego 2007 przez CRASH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioxjr1300 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Gadałem wczoraj Grandysem i namawiał, żeby przyjść na MBS, żeby kask przymierzyć Raczej nie pojadę 420 km po polskich drogach żeby kask przymierzyć Mam pytnie co do 01-02.05.2007. Są to dni tylko dla GSX-R cup? Czyli będziemy sami na torze brzez 2 dniii?????? Bo jak tak to nie mogę się doczekać. Marzą mi się dwa pełne dni jazdy po torze. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi