Skocz do zawartości

Rybol - fotki, filmiki, ogólne wspominki

Browar
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

:) DO DOMU BYLO CAłKIEM ZAJEBISCIE :P

DRACO SZACUN JAK BYK :biggrin:

SUPER BYłO SIE SPOTAC Z WAMI SZMATY :banghead: :flesje: :cool:

KTO CI TO POWIEDZIAł ................

cyt.: WYPUSCIMY SWOJEGO PITBULA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez gerardgrodzisk

Witam

Spotkanko pierwsza klasa, bylo poprostu zajebiscie :flesje: Troche osrodek wygladal jak po przejsciu kreta sadysty ale coz takie zycie :banghead: Warto bylo skladac klxa do prawie polnocy zeby z rana jechac do rybnika :]

Pozdro i nastepny rybol obowiazkowo 2 dniowy.

Edytowane przez Asmodan

W sumie do Rybola nie mam pytań, jak bym sie juz muuuuusiał do czegoś przyczepić to było za mało musztardy <hahaha> Rybnik 666 jak najbardziej 2 dniowy, ale organizoatorzy musieli by chyba kluczyki pozabierac po 1 dniu :cool:

POPIERAM!!!!

RYBNIK 666 powinien trwać dłużej :banghead:

ps. fotki się już upload-ują (sztuk 283 :flesje: )

pzdr @starte

Pitbull tez sie melduje w domu :banghead:

Wielki szacun dla wszystkich ktorzy pomogli mi w reanimacji mojego pierdzika, a w szczegolnosci Wojtasika, za podwozke do slusarza, Mariana za eskorte w podwozce oraz Draca za drobne prace slusarskie, ktore umozliwily mi zalozenie kiery. :flesje:

JESTEŚCIE WIELCY

Dziękuję Wam, że przybyliście tak licznie i za to, że jak zwykle, pokazaliście najwyższą KLASĘ !!!

Z nieukrywaną przyjemnością stwierdzam, że życie bez zlotów było by niemożliwe :banghead:

A w przyszły weekend, Wszyscy zabierają ze sobą łopaty i grabie i jedziemy doprowadzać do porządku Leśną Polanę :cool:

Moje fotki zajmują 170MB wrzucę ja, jak tylko znajdę jakiś odpowiedni serwer.

Pozdrawiam, Draco.

p.s. Podziękowania dla Gerarda, Reni, Staszka i całej ekipy za pyszne śniadanko, które postawiło mnie na nogi :flesje: Izolator Brody i Absynt Krasnala mnie z nich powaliły

p.s.2. specjalne podziękowania dla Violet , za wyrozumiałość @>---

Edytowane przez Draco Fisher