gerardgrodzisk Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) :) DO DOMU BYLO CAłKIEM ZAJEBISCIE :P DRACO SZACUN JAK BYK :biggrin: SUPER BYłO SIE SPOTAC Z WAMI SZMATY :banghead: :flesje: :cool: KTO CI TO POWIEDZIAł ................ cyt.: WYPUSCIMY SWOJEGO PITBULA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 15 Października 2006 przez gerardgrodzisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 W sumie do Rybola nie mam pytań, jak bym sie juz muuuuusiał do czegoś przyczepić to było za mało musztardy <hahaha> Rybnik 666 jak najbardziej 2 dniowy, ale organizoatorzy musieli by chyba kluczyki pozabierac po 1 dniu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) WitamSpotkanko pierwsza klasa, bylo poprostu zajebiscie :flesje: Troche osrodek wygladal jak po przejsciu kreta sadysty ale coz takie zycie :banghead: Warto bylo skladac klxa do prawie polnocy zeby z rana jechac do rybnika :]Pozdro i nastepny rybol obowiazkowo 2 dniowy. Edytowane 15 Października 2006 przez Asmodan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 W sumie do Rybola nie mam pytań, jak bym sie juz muuuuusiał do czegoś przyczepić to było za mało musztardy <hahaha> Rybnik 666 jak najbardziej 2 dniowy, ale organizoatorzy musieli by chyba kluczyki pozabierac po 1 dniu :cool:POPIERAM!!!! RYBNIK 666 powinien trwać dłużej :banghead: ps. fotki się już upload-ują (sztuk 283 :flesje: ) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Pitbull tez sie melduje w domu :banghead: Wielki szacun dla wszystkich ktorzy pomogli mi w reanimacji mojego pierdzika, a w szczegolnosci Wojtasika, za podwozke do slusarza, Mariana za eskorte w podwozce oraz Draca za drobne prace slusarskie, ktore umozliwily mi zalozenie kiery. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Astarte długo się jeszcze fotki będą uploadować :banghead: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Biore zyletke i sie tne,a jak spotkam tego kto mi to zrobil to nogi z dupy powyrywam. GRRRRRR......a byelm juz w polowie drogi;/ zycie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Jo sie melduja :banghead: bylo super, napewno lepiej niz na rozpoczeciu na kotwicy. Pozdro dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Astarte długo się jeszcze fotki będą uploadować :cool: ?Dopiero 32% się zrobiło :flesje: Krasnal - posprzątano koło ogniska i po tym wyczynie nawet to jakoś wyglądało, ogólny efekt psuły tylko dziury :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) A filmy ktos jakies ma? EDIT:Pyatnie do Draco,moja kasa przepadła czy moge liczyć na zwrot?Przynajmniej będzie na olej :banghead: Edytowane 15 Października 2006 przez Gremlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Astarte Ty bimber pędzisz czy foty uploadujesz? Bo w tym tempie to ziemniaki fermentują, 32% to jeszcze mało ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) JESTEŚCIE WIELCY Dziękuję Wam, że przybyliście tak licznie i za to, że jak zwykle, pokazaliście najwyższą KLASĘ !!!Z nieukrywaną przyjemnością stwierdzam, że życie bez zlotów było by niemożliwe :banghead: A w przyszły weekend, Wszyscy zabierają ze sobą łopaty i grabie i jedziemy doprowadzać do porządku Leśną Polanę :cool: Moje fotki zajmują 170MB wrzucę ja, jak tylko znajdę jakiś odpowiedni serwer. Pozdrawiam, Draco. p.s. Podziękowania dla Gerarda, Reni, Staszka i całej ekipy za pyszne śniadanko, które postawiło mnie na nogi :flesje: Izolator Brody i Absynt Krasnala mnie z nich powaliły p.s.2. specjalne podziękowania dla Violet , za wyrozumiałość @>--- Edytowane 15 Października 2006 przez Draco Fisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 a tak w ogóle to szacun dla JJ za perfekcyjnie wykonane 180 st. na nowym sprzęcie bez wywrotki.MACIEJ-jesteś wielki :flesje:Jeszcze raz pozdro dla całej ekipy i oby więcej takich imprez :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 No widzę motoświry że impreza sie udała.Puście trochę fotek bym mógł trochę pożałować że nie byłem z wami.Krasnal żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 No, pierwszy Robol na którym nie byłem...Mam nadzieję że na następnym będzie mi dane spodlić się w zacnym towarzystwie tak jak dotychczas... :banghead: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi