SuperCube Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 moje gratulacje!! mniej wiecej rok temu (ostatni tydzien wrzesnia) sam zdawalem egzam w Sieradzu :icon_mrgreen:pozdro i szerokiej drogi :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Również przyłączam się do gratulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
66jarek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Gratulacje :smile: A jak już będziesz miał swoje moto to myśl za siebie i innych użytkowników na drodze :icon_mrgreen:, przewiduj co może zrobić ten drugi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 a ja mam takie male pytanie.. co na forum MOTOCYKLOWYM robi osoba ktora nie posiada motocykla ? zdales prawko OK, cieszysz sie, spoko, ale ja preferowalbym to opic z kumplami niz chwalic sie na forum internetowym.. Ja jestem tu na forum od czasu kiedy nie miałem już motoru praktycznie. Dzięki poradom 4umowiczów miałem lepszy start na egzaminie i zyskałem bardzo dużo dobrych rad: jak kupić motor i nie dać sie zrobić w butelkę [tutaj wielkie podziękowania jeszcze raz dla zbyha], jak naprawiać różne podzespoły motoru itp. Owocem tego wszystkiego. Zarówno mojej pasji związanej z motorami oraz rad kolegów jestem dalej na tym forum i dalej się uczę jak dobrze i poprawnie jeździć na motorze i jak go naprawiać. Więc nie wiem dlaczego masz takie pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
505iK Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 ok sorry moj blad... zna ktos jakies forum pilotow odrzutowcow ? bo moze kiedys bede latal :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 ok sorry moj blad... zna ktos jakies forum pilotow odrzutowcow ? bo moze kiedys bede latal :icon_mrgreen: Odrobina ironii nie zaszkodzi a wyrozumiałości tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 :icon_mrgreen: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 505iK Oj Tomek, Tomek :cool: Zauwaz, że też jeszcze nie mam ani prawka ani motocykla, czy chociazby skuterka :icon_mrgreen: a jakoś lubie czytać kiedy ktos kolejny zdał prawko :smile: teraz zdawanie jak kiedys nie jest juz takie hop siup, Ja będe robic juz w lutym A i B prawdopodobnie bede zdawać na GSce ale nie jestem do konca pewna bo 250 tez tam maja dla kursantów :biggrin: Ale nic daże do tego, ze z 4um czasami znacznei wiecej sie nauczysz niz wszystko sam miałbys robić od podstaw, i to dosłwonie i w przenośni :bigrazz: A dla Ciebie drogi kolego moje gratki i szybkie zbieranie funduszy na jakiegos sprzeta, co przejeździsz pare sezonów i nawiniesz dużo bezpiecznych kilometrów, jednym słowem gumowych drzew i prostych zakretów :smile: :smile: :smile: Pozdrawiam Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 (edytowane) "Cytat(505iK @ 14 Październik 2006 - 15:50) ok sorry moj blad... zna ktos jakies forum pilotow odrzutowcow ? bo moze kiedys bede latal" Odrobina ironii nie zaszkodzi a wyrozumiałości tym bardziej.... nie zauważyliście że gośc sobie wpisał H-D ?? ... to coś oznacza ... jeden z tych co prawko i motor miał od zawsze i nie macha bylekomu na bylejakim motorze ... co będzie gratulował zdania prawa jazdy ?? ... rozumiem "505iK" że na urodzinach też nie życzysz "wszystkiego najlepszego" bo urodziny ma każdy ?? ... ... afish ... powodzenia z zakupem własnego moto ... :icon_mrgreen: Edytowane 14 Października 2006 przez kriss.g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Boże panowie zluzujcie poślady :icon_mrgreen: mówi się, że krowa która duzo ryczy malo mleka daje, więc o co sie kłócicie? O jakieś pierdoły? to nie ma sensu chłopakowi pogratulowac nalezy i tyle :smile: Tomek zluzuj poslady naprawdę :smile: Tak nawiasem tu Kaś (Kaśka z Rataj - ZSS ) Pozdro Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Gratulacje!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
505iK Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 ... nie zauważyliście że gośc sobie wpisał H-D ?? ... to coś oznacza ... jeden z tych co prawko i motor miał od zawsze i nie macha bylekomu na bylejakim motorze ... co będzie gratulował zdania prawa jazdy ?? ... rozumiem "505iK" że na urodzinach też nie życzysz "wszystkiego najlepszego" bo urodziny ma każdy ?? ... to zajebiste masz pojecie koles... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afish Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Dzieki wszystkim ... i taka moja mała prosba ... Nie sprzeczajcie sie bo po co jestesmy wszyscy (tak mysle) dorosli wiec tak sie zachowujmy :icon_mrgreen:Mam nadzieje ze w nowym sezonie spotkamy sie na wspólne smiganie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 505iK od kiedy czytam Twoje posty To w kazdym z nich sie do kogos czepiasz popatrz na siebie nie wiem co Ty chcesz pokazac ze jestes fajny czy co? ja nie mam prawka i co? jestem na tym forum duzo sie nauczylem z forum techniki jazdy i mam wieksze pojecie o mechanice gratulacje :] prawko jeszcze przedemna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 505iK od kiedy czytam Twoje posty To w kazdym z nich sie do kogos czepiasz popatrz na siebie nie wiem co Ty chcesz pokazac ze jestes fajny czy co? ja nie mam prawka i co? jestem na tym forum duzo sie nauczylem z forum techniki jazdy i mam wieksze pojecie o mechanice gratulacje :] prawko jeszcze przedemna;) Tym razem ja apeluję o koniec sprzeczki, którą bądź co bądź zacząłem. Już sobie wszystko wyjaśniliśmy. Jeszcze raz gratulacje zdanego examinu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi