joniec Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Miałem przyjemność widzieć ten motocykl razem z kierowcą kask ma pełny więc chyba nie jest mu żle. Co do kasy to nieżle, dosyć duza sumka ale uważam, że nie jest zle że tylko 10 % trafiło na nas. Bo co za problem jechać wieczorem na krakowskie przedmieście i czekać tam na klientów, jednego wieczoru można byłoby skasować kilkunastu. Trzeba uważać na siebie i oglądać sie dobrze za siebie. Cieszy to, że dostają mandaty katamarany. Pieniądze z mandatów trafiają do Urzedów Wojewódzkich a Policja nie jest z nich finansowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Nie bądź sprzedawczyk. Człowieku !!!widzisz... życie w wielkim mieście rządzi się swoimi prawami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 no jest rozwiazanie- jak widzisz w lusterku podwójne światła albo moto na długich w dzień lub w nocy to możesz przecinać.Jak pojedyńcze to zwolnić do 150 i dać się wyprzedzić, tylko jak teraz będzie wyglądała jazda?Acha i nie martwcie się , to moto długo nie pojeździ bo mu jakis kutas w puszce wyskoczy lub zajedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 no jest rozwiazanie- jak widzisz w lusterku podwójne światła albo moto na długich w dzień lub w nocy to możesz przecinać.Jak pojedyńcze to zwolnić do 150 i dać się wyprzedzić, tylko jak teraz będzie wyglądała jazda?Acha i nie martwcie się , to moto długo nie pojeździ bo mu jakis kutas w puszce wyskoczy lub zajedzie. Lepiej zamiast czekać na goscia w puszcze to pojecha za nim na stacje benzynowa i nasypac cukru do baku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Lepiej zamiast czekać na goscia w puszcze to pojecha za nim na stacje benzynowa i nasypac cukru do baku :)I myslisz, ze nie mialby nic przeciwko? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) I myslisz, ze nie mialby nic przeciwko? :) Cukier krzepi jak kiedys pisał Wańkowicz, ale zawsze moge przywdziać płaszcz tajemniczego don pedra z krainy deszczowców i wtedy mnie nie zauważy Edytowane 11 Października 2006 przez Fidel5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Jak coś takiego będzie w P-ń to dostane jakiejś nerwicy albo zeza rozbierznego od patrzenia w lusterka zwłaszcza ,jak już ktoś wcześniej napisał, przy jeździe w nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Fakt, że dla nas to słabo, ale w sumie to gościa jeszcze na ulicy nie widziałem, więc jeden to mało, choć można mieć pecha.... Z drugiej strony obsada tego moto ma całkiem fajnie, bo konkretne moto, no może trochę już klocek, ale sobie może na legalu zapierniczać ile mu się nawinie. Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Bardzo jestem ciekawa, czy ten policjant jest na forum..Tylu ich przecież jest wśród nas. No czy nie są potrzebni? Nie mówię o przepisowych 50, ale ponad 120 w Warszawie...Jakiś znak dla znajomków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Bardzo jestem ciekawa, czy ten policjant jest na forum..Tylu ich przecież jest wśród nas. No czy nie są potrzebni? Nie mówię o przepisowych 50, ale ponad 120 w Warszawie...Jakiś znak dla znajomków? 120 na siekierkowskim to chyba raczej nic złego przy pustej drodze :buttrock: Zastanawiam się jak wytrzymali są ci motonici na zimno i do kiedy jeżdżą - tzn. jaka temperatura powstrzymuje ich od wciśnięcia "czerwonego guziczka" i wyjechania w miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Maszynka do robienia pieniędzy, przepraszam do wyciągania pieniędzy. Pewnie możemy się spodziewać, że w niedługim okresie czasu będą się pojawiać takie patrole w innych miastach Polski.pewnie tak, ale do czasu jak sie ktorys nie roz$%^ (czytaj ktos sie w niego wpier$%^) czego oczywiscie nie zycze ale takie sa polskie realia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Tak ciut obok tematu.W czwartek jechałem bryką do W-wy i przed Zakrętem słyszę na CB że misiaczek na hulanodze pomyka w stronę Zakrętu. Patrzę i widzę między samochodami czarne moto z kufrem, na nim słuszną postać w czarnym kombi i zieloną odblaskową koalicyjkę ... wypisz wymaluj Prezes Hubert na Bandycie 1200s mieszkający tamże. Puściłem w eter info z uspokającym tekstem że to niegroźny biker i po paru wyliczonych minutach w ciągu których Hubert powinien dojechać do domu dzwonię do niegoż ... Jak tam Hubert dojechałeś już do domu ... odpowiedź, jestem w pracy ... czyli jednak była to ta słynna BeeMka :flesje: :flesje: Ale rzecz druga, jakie to zamieszanie czyli Prezes MGH wyjeżdżając na moto w miasto, ile strachu napędza kierownikom i kierowniczkom swoim strojem i czarnym motocyklem :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Tak się starałem,w poczuciu obywatelskiego obowiązku, prowadzić akcję edukacyjno - perswazyjną wśród puszkarzy, a Ty mi całą robotę psujesz :banghead: Jak to ktoś kiedyś powiedział, "Fear is the key to control the nations" :flesje:A ta na marginesie, to według pewnych plotek, warszawska Policja dysponuje dwoma czarnymi Banditami 1200S, więc, kto wie, może to ktoryś z nich... Edytowane 16 Października 2006 przez Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 warszawska Policja dysponuje dwoma czarnymi Banditami 1200S, więc, kto wie, może to ktoryś z nich... O ile mi wiadomo te dwa Bandziory to najczęściej hulają po trasie gdańskiej przed Płońskiem.......chyba że są to zupełnie inne dwa Bandziory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Parę miesięcy temu widziałem chyba 3 czarne bandziory z białymi kuframi z tyłu ujeżdżane przez władzę w Nowym Dworze Mazowieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi