granat Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 akurat bakow to mam oporowo, moim hobby jest penetrowanie okolicznych składów zlomu, i jak nic nie ma to na pewno bak od komara bedzie:-) wiec jesli chcesz akurat taki kolorek to pewnie znajde tylko sie zakrece porobie fotki i przesle na priv to sie dogadamy po katolicku:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) Co do hobby to ja od jakiegos miesiąca zaczalem nałogowo jezdzic po złomach ze 3 razy w tygodniu:) ale ostatnio żadnych bakow w dobrym stanie nie namierzyłem.. Dokładnie to interesuję mnie baki z tych komarów z pierwszej fotki, mógłbyś odkrecic je z tych komarów i sprzedać? Czy niebardzo? Ten zielony chyba ma ładny lakier z tego co widze, a kremowy mma sporo obdarć, więc takiego kremowego jak byś gdzies znalazł z lakierem w stanie bdb to bym tez brał:bigrazz:Jak by co to wal na priva lun GG.Aha przypomnialo mi się że szukam lewej osłonki gażnika do Mr232 ale musi mieć oryginalny dobrze zachowany granatowy lakier, jesli masz daj znac:)Pozdrawiam Edytowane 23 Stycznia 2007 przez kobuz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Komar rulez. :) Piękna maszyna.Dbaj o nią i zero przerabiania. Wszystko ma być odrestaurowane w oryginale :crossy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ach ten szum wiatru we włosach:-) komar rulez:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Tak jest;D Szum wiatru we włosach przy magicznych 40km/h, no w porywach 45km/h>>to jest niezastąpione! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 I ujeszcze ta chmura dymu za toba:-) och pełen romantyzm :-) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 kiedys do mnie do garazu chlopaki z osiedla przyprowadzili komara. moto o dokladnie takim samym wygladzie, tylko nie mialo pedalow. tabliczka znamionowa mowila nam ze to 1964 rok, ale uwierzcie mi na slowo, ze bedacy na nim oryginalny lakier zachowal sie sto razy lepiej niz u Ciebie. moto potrzebowalo zajrzenia w gaznik, zmiany polamanych pierscionkow i posiedzenia przy rozregulowanym zaplonie. moto spedzilo u mnie pare dni, chodzilo jak marzenie, tylko mnie biegi w rece denerwoowaly:P niestety, po jakims czasie chlopakom zawiesila sie przepustnica, nawet z tym sobie biedaki nie poradzili. smutny koniec tej opowiesci bedzie taki ze moto poszlo pod mlotek, a raczej duzy mlot. skrzynie i bloki silnika poszly na zlom, zdewastowany bak, rame itd widzialem na smietniku, ale nawet niewarto bylo tego brac... :crossy: a biedny gazniczek, w ktorym stale zacinala sie przepustnica dorzucili mi do przepieknych kol, ktore odrazu wystawilem na allegro i sprzedalem od reki za 60 zlotych... a zaplacilem im 10... jak sie domyslacie moto chcialem od nich kupic, ale niestety bylem bez grosza przy duszy. gdybym wiedzial ze ten komarek tak wlasnie skonczy to i kurde bym sie zadluzyl... no ale coz... w kazdym badz razie zycze powodzenia przy zabawie przy moto...:flesje: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Magneto, lakier na moim komarze jest zachowany w stanie bdb, tylko trzeba pozadnie wyczyscic i przepolerowac, na co niestety ciagle brak mi czasu bo mam jeszcze pare innych maszyn na głowie.. A ogólnie przegapiles zajebista okazje z tym komarem no i zle skonczyl:( no ale takie życie..pozdrawiam - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Tak sie troche tu zareklamuje :icon_razz: Posiadam sporo gratkow do motorowerow Komar, ale nie do MR 232 tylko nowszych. Jak by ktos cos potrzebowal to na PW lub GG, napewno sie dogadamy :D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam!jeśli chodzi o części to też mam kilka fantów. Komar rulez!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 jakies póltora roku temu mój kolega pomyslał ze zwariowałem, bo rycze mu na srodku ulicy-STÓJ< ZAWRACAJ!!!!!! A przyczyna tego był starszy jefgomosc obwieszony wędkami na komarku własnie takim 62rok, bardzo niski numer, bo własnie w 1961 zaczeli produkcje komara :-)]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/29b630ff14a7f752.htmloczywiscie nabyłem go po jakims czasie molestowania goscia, a potem po karniosze sprzedałem... i gozko pozałowałem ale los mi poduznoł nastepne cudo i sie zaceło:-) teraz jest jak wyzej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 tak wiec koledzy szukam lewego boczku do komara (oslony na gaznik) w oryginalnym lakierze granatowym, oraz gumy siedzenia w dobrym stanie.Pozdrawiam - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) ja mam siedzenie do komara 2 czyli te jedno osobowe gombkowe ale dorzniete i pelno czesci silnikowych czyli glowice, jeden kompletny zestaw czyli glowica, tlok, pierescienie, cylinder, uszczelka pod glowice. Mam rowniez kartery zebatki, Magneta, Klamki, jeden tlumik z kolankiem w przyzwoitym stanie rozne linki jedna jest biala tylko nie pamietam czy jest ok. Orginalny licznik na chodzie tylko ze jest odlamany kawalek wskazowki To wszystko do silnika jaja CZyli komara 2 Jak ktos cos potrzebuje to walic na PW Jeszcze mam nowke tlok do jawki chyba orginalny Jeszcze plastiki te co sa na nazedzia do komara 2 i 3. Amory do komara 2 chyba to wszystko Edytowane 30 Stycznia 2007 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 MOze bym od Ciebie linke wzial, wlasciwie to chodzi mi o sam pancerz bo zajmuje sie dorabianiem linek motocyklowych(oprócz obrotomierza i licznika), wiec sam pancerz bym wzial, ale musi byc srebrny/szary w dobrym stanie, takie wlasnie sa oryginalnie w moim komarze.Pozdro - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Mój brat cioteczny miał kiedyś komarka sztywnegobyło to dawno temu kiedy ciężko było kupić farbę do malowaniadlatego pomalował go na .... różowo :icon_razz: a że ma żyłkę poetycką ułożył wiersz: Różowa komarynka 1967 Różowy komar szosą gnaDokąd on zmierza kto odpowiedź znaBłyszczy się z daleka swój urok maRóżowy komar który tak gna Kierowca w czarnym płaszczuZ długimi włosamiDodaje gazu i kręci pedałami Policja jedzie za różowym komaremPodziwia jego kolor och co za bajerStacja CPN policja tankujeKomar jedzie dalej się nie zatrzymuje On wcale nie pali jeździsz na oparachZawsze jest za tobą Dymu wielka chmara Różowy komar szosą gna Różowy ma zbiornik i błotniki dwaKto na nim jedzieCo to za wariat to ja Różowy komar wspaniały takRóżowy komar szosą gna Dokąd gna szosą gna Mija garbusa różowego teżKto w nim jedzie ty dobrze wieszRóżowy garbus wyprzedza mnieA w środku Zbycho uśmiecha się ==================================== i zdjęcie komarka:http://free.of.pl/k/kryptamoto/miting/arek/komar005.html =====================================Na koniec powiem że mam na oku takiego komarka jak ma kobuz1 (niebiesko-biały)jest w okolicy ale ma go gość który też szanuje motorki i na razie nie che go sprzedać ;) ale może kiedyś .... :biggrin: a i jeszcze jedno nie wiem czy widzieliście ale strona:http://www.kryptamotocyklowa.of.pl/Jest moja i prosze wejść do działu -> Mitting motor's -> Arkadiusz = NIESPODZIANKA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi