Skocz do zawartości

Mam "A"!!!!!

Piaffe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zdałam dzisiaj!!!! Za pierwszym podejściem!!! Generalnie chyba miałam wyjątkowe szczęście bo egzaminator był bardzo miły i nie czepliwy, motorek na jedynce jeździł sam..... Gdybym jeszcze tylko nie musiała trzymać kasku w obawie przed zgubieniem go w trakcie jazdy po mieście to cały ten egzamin byłby jak bajka :icon_mrgreen: !!! W każdym bądź razie taka nie wielka rzecz, a jak cieszy!!!!! Za jakieś trzy tygodnie nowy kawałek plastiku w kieszeni i nie będę musiała już się zastanawiać jak tu zbajerować Pana Władzę gdyby przyszło mu do głowy mnie zatrzymywać w celu kontroli drogowej:biggrin:

Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki za wszystkich, którzy to jeszcze wciąż mają przed sobą!!!!

Edytowane przez Piaffe

Gratuluje i zycze bez wypadkowej jazdy na moto :offtopic:

Bardzo sie stresowalas na miescie ?

Na mieście nie bardzo mimo, że prowadziłam moto jedną ręką bo druga trzymałam kask :icon_mrgreen: Najwiekszym stresem dla mnie był plac, ósemki to ciągłe oglądanie się za siebie przy każdym zakręcie, upewnianie się przy każdym starcie, migacze itp. Biorąc pod uwagę, że jest to, generalnie rzecz ujmując, sytuacja stresogenna bardzo łatwo zapomnie o tych wszystkich "drobiazgach" :buttrock:

W każdy bądź razie nie taki wilk straszny..... :clap:

Pozdrawiam cieplutko!!