CosmoSquig Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Joł!Niedawno pytałem o SH125, jednak nie zdecydowałem się na jesienną promocję Hondy, a postanowiłem na wiosnę kupić jakiś bardziej wypasiony skuterek. No i właśnie zainteresował mnie Xmax 250/125 (seteczka ma być od 2007 dostępna w sprzedaży). Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym modelem? Ew. porównanie z Burgmanem? Czy takim skuterem 250ccm (Xmax jest sporych gabarytów) daje się wciąż sprawnie mykać w korkach? Czy może lepiej wziąć 125 o wymiarach 50tki? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 :biggrin: ściagnij sobie z netu jakis info o 250 i 125 i wtedy porownaj:) ta ktora bardziej Ci bedzie odpowiadac bedzie najleprza ale ja tam bym kupił 125 w wymiarach 50 bo jest mniejsza i zwinnijsza a pozatym objechał bys nie jedna 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 6 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 No nie przesadzajmy z tym objeżdżaniem :biggrin: 14KM a 22KM to jest różnica, nie wspominając o momencie obrotowym :bigrazz: Tylko nad zwinnością się zastanawiam. A dane z neta to już mam. Chodzi mi o opinie ludzi, którzy na tym jeżdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 a po co ci skuter kup sobie scigacza 125 tez będziesz zgrabnie wymijał samochody na korkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 a po co ci skuter kup sobie scigacza 125 tez będziesz zgrabnie wymijał samochody na korkach :buttrock: Chłopczyku, daj se siana. W kazdym temacie pakujesz swoje durne zlote mysli, zupełnie bez sensu. Poczytaj najpierw troche to forum a potem napisz coś konkretnego. LEPIEJ WYJŚĆ NA MRUKA NIŻ NA IDIOTĘ! I'm watching you! :) Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Punkbuster a po co Ci ogar kup sobie lepiej czolgwez sie troche zastanow co Cie to obchodzi moze podobaja mu sie skutery, chce cos do miasta malego i zwinnego do szybkiego przemieszczania np skuter ma kufer to cos do do niego wlozysz a do jakiegos scigacza 125 co wlozysz klucz od swiec? moze dla niego liczy sie wygoda a nie podrywanie dziewczyn na scigacza zastanow sie co piszesz Edytowane 10 Października 2006 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 A może skuter z "troche innej beczki"??Yamaha Maxster 125.Popraw mnie jesli się myle, ale mój umysł wywnioskował że skuter ma być używany głównie w miescie i na krotkich trasach. Do tego celu Maxster jest idealny. Jest bardzo lekki jak na skuter o tej pojemnosci i nie na najmniejszych rozmiarow. Osiągi z pewnością Cie nie zaskoczą, jednak jest wystarczająco dynamiczny aby jeździć po mieście czy w krótkie trasy.Hamulce bardzo dobre. Niestety z wiekszymi skuterami nie mialem do czynienia. Co do stylistyki to nie bede sie wypowiadal bo to rzecz gustu (co nie zmienia faktu że to wg. mnie jeden z ładniejszych skuterów klasy 125cc przez ostatnich pare lat!)Pozdrawiam Serdecznie Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 a Majesty 125??:smile: Fajna maszynka albo Malaguti f16 to juz wogole wypas :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi