kris02 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 OFICJALNIE - plakat the beścior :) a i może w przyszłości skorzystamy z tego loga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 plakat jest super :( :buttrock: nawet mozna z niego nasze logo zrobic :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 ludzie przecież to jest nasze logo :)na środku wiadomo kto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 plakat też świetna myśl !! :) a i o zdjęciu też myślałem. Ale koniecznie jakieś wielkie. Może być takie zwykłe nie duże zdjęcie i żeby jak najwięcej nas tam było. a z tyłu też można by napisać NIEZNISZCZALNI czy cuś. ale jeśli podoba wam się pomysł z pocztówkami to trzeba by podać adres, żeby było wiadomo gdzie słać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 logo jest super si, trzeba by zamowic ploter wyrukowac projekt i wtedy obkleimy wszystko co sie da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoinka Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 pomysl z plakatem jest 100% strzalem w dziesiatke. Pamietajcie o tym jak OGROMNY musi on byc biorac pod uwage przewidywana ilosc podpisow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 na środku wiadomo kto :( Marco napisz kto bo nie każdy wie :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) Z tego co wiem ploter znajduje się na Ratajach. Jak będzie potrzeba to mogę dowiedzieć się gdzie dokładnie i zaraz dać znać. :) ZIUT JEST NA ŚRODKU :) Edytowane 5 Października 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Plakat pierwsza klasa !!!!! :biggrin: Drukarnia, która moze nam to zrobic znajduje sie ok 300 metrow od stadionu w strone king krosa.Robilem u nich kilka podobnych rzeczy i jestem zadowolony.Wydruk mogą zrobic w formie naklejki czy tez zwyklego plakatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-karp Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 A moze by sie tak zebrac maszynami na stacionie i zrobic jedno wspulne zdjecie i kazdy by sie podpisal tez by pewnie fajnie wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Moglibyście dodać do tego logo adres: forum.motocyklistow.pl.....pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mery-Lu Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Osobiscie jestem za plakatem pocztówkami i kazdym innym waszym pomysłem :] byle dla Ziuta :biggrin: P.S. to jak z tym adresem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Jestem za plakatem i przyłączam się do prośby żeby zdjęcie zrobić po weekendzie, wtedy będę miał motóra w poznaniu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Podajcie adres na jaki wysyłac pocztówki, bo jeszcze Poczta Polska nie wyrobi z taką ilościa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 haha strażak dobrze mówisz. będą workami przywozić !! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi