Strażak Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 qrna - no niemogę na razie spuścić trochę płynu życia jestem od piątku na antybiotykach, jakiś wirus mi siadł na jelita :) .Ale jak wyzdrowieje i bedzie jeszcze potrzeba to na pewno, mam nadziej że powstanie Bank Krwi Motocyklistów z ochotą bede oddawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Października 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Kurcze, caly dzień dziś siedziałem w szpitalu przy córce, w czwartek poinformuję media o naszej akcji. Ziut, niebawem się spotkamy :)pzdr PS - najlepiej, jakby powstał ten bank "Dla motocyklistów". Osobiście chodziłbym regularnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Myślę, że nie tylko Ty Dominik chodzilbyś regularnie do takiego banku tylko większość motocyklistów z Poznania :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Witam, krew to najcenniejsze "paliwo" jakiego potrzebujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 słyszałam informacje o oddawaniu krwi dla Ziuta w radiu chyba to była Eska tak zgadza sie to było Radio ESKA dzieki ktoremu juz nie raz Poznań slyszał o NIEZNISZCZALNYCH :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 No to NORBI zadziałał :) Dominik też zaczyna. A i Pan Juszczyński po mszy zapowiedział, że ma zamiar całą sprawę nagłośnić nie tylko w prasie ale i w telewizji. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 PS - najlepiej, jakby powstał ten bank "Dla motocyklistów". Osobiście chodziłbym regularnie!Ty akurat, nie tylko będziesz chodził regularnie, ale idziesz z nami na pierwszy ogień z ramienia Forum załatwiać, na pierwsze rozmowy do naczelnego Stacji :) cieszysz się, prawda? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) Koleżanka podsuneła mi pewien pomysł. Jestem ciekaw co wy na to. Pomysł taki, aby się Łukaszowi miło zrobiło gdy wróci do domu.Może każdy z nas i naszych znajomych i wszyscy Ci, którzy oddali lub chcieli oddać krew dla niego napisali pare słów na pocztówkach i wysłali do niego. Żeby było tego jak najwięcej, żeby on zobaczył sam, kiedy wróci do domciu, że przez ten czas nie był sam. Że byliśmy z nim przez cały czas duchem i myślami i że nikt ani przez moment nie zwątpił w jego siłę. Co wy na to? podejżewam, że każdemu zrobiło by się przyjemnie na sercu kiedy czytałby takie coś. Niech to będzie kilka słów płynących z serc każdego z nas. Edytowane 5 Października 2006 przez Fr3di Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Fr3di myślę ze Twój pomysł jest ok.Można cos takiego zrobić, na pewno podniesie to małego na duchu.Myślę, ze świadomość ile osób przezywa to zdarzenie razem z nim pomoże mu przetrwać ten ciężki okres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 dokładnie. jest to napewno jakaś pomoc psychiczna dla niego. miejmy nadzieję że szybko na jego twarzy zagości uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 pocztówki to dobry pomysłale najpierw jest opcja zrobienia dla niego jakiegoś plakatuchodzi o taki coś co można by mu powiesić w pokoju szpitalnym jak na niego spoglądnie ma wiedzieć że jesteśmy z nim razemszczegóły jak to ma wyglądać trzeba obgadaćja proponuje żeby każdy kto będzie chciał będzie sie mógł na nim podpisaćmożna zrobić jakies rysunki ewentualnie jakies fotki itpjednego dnia zrobimy spotkanko na bułgarskiej załawti się dużą kartkęi wtedy każdy dostanie pole do popisu będzie mógł do napisać coś od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) Co do Twojego pomysłu marco to myślę, że można by zwerbować ludzi na bułgarskiej i zrobić jakieś zbiorowe foto.Dodatkowo jakieś podpisy, życzenia czy cuś.Wcisnąć to w jakaś antyramę i dostarczyć do szpitala.Trzeba sie tylko na spotkanie umówic, zeby bylo jak najwięcej osób. Edytowane 5 Października 2006 przez NEH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Trzeba sie tylko na spotkanie umówic, zeby bylo jak najwięcej osób. Tylko PLEASE nie w weekend. :) :( Na początku przyszłego tygodnia w godzinach wieczornych co :) Uwzględnijcie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 daje coś takiego pod dyskusjęhttp://img401.imageshack.us/my.php?image=pamitajkm3.jpgtaki plakat i wokół tego wszyscy byśmy się podpisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Marco wg mnie plakat bomba ale oczywiście zdjęcie też by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi