lonek22 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Czesc. Co prawda widnieje u mnie Kawasaki ER 5, ale posiadam jeszcze ETZ 150 z ktora szkoda mi sie rozstawac, sympatyczny sprzet ktory tez potrzebuje opieki i czuloscie. Ale przechodze do tematu: poprostu silnik nie trzyma obrotow, na swiatlach musze byc przyklejony do manetki bo gasnie, nie ma szans. Slyszalem ze jet cos takiego jak "przedmuchy w gazniku" czy cos poodbnego. Krotko mowiac, dostaje sie powietrze do gaznika i zalezy jak sie to wszyatko tam sam ustawi. Podbno nie da sie naprawic, bo gaznik zuzyty, tylko nowy kupowac. Czy oby napewno? moze jednak cos da sie zrobic? Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majsters51 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 jak wiadomo światła to pobur pradu i zwiekszony opur na wirniku wiec sprubuj ustawic wolne obroty na włączonych światłach bo moze poprostu masz ustawione tak wolne obroty ze włoczenie świateł a co za tym idzie zwiekszenie oporu na wirniku powoduje gasniecie bryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) ja miałem to samo to nowa przepustnica i dysze pomogły Edytowane 1 Października 2006 przez dawid482 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 J/w zestaw naprawczy, ale skąd wiesz, że gaźnik zużyty, może regulacja wystarczy albo moto już za słabe?Majsters51 zajrzyj czasem do słownika, ja Cię proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Prawdopodobnie nierówna praca na wolnych obrotach świadczy o 'lewym powietrzu' sprawdz szczelność króćca gaznika :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Zobacz też filtr powietrza, to też morze być tego przyczyna..:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 gościu po co odświeżasz temat z przed kilku miesięcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 skoro kilka mniesiecy temu zabierałes sie za to samo to znaczy ze motor sobie troche postał. W takim razie filtr powietrza, paliwa, swieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi