Boczi013 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Witam.W moim simku mam załozony cylinder niemiecki 50 ale rozwiecnana na 60 i do tego powiekszone kanały,na poczatku miałem inny gaznik niz teraz i wszystko było dobrze.teram mam "nowy" gaznik ale wszystkie dysze przełozyłem z tamtego no i na wolnych obrotach jest troche mułowaty np. wbijam 1 ruszam gaz i on sie dusi musze troche popuscic i dopiero dostaje kopa(tak jest na kazym biegu).dodam ze ten wczesniejszy gaznik byl rozwiercany na 18mm.wiec mam takie pytanie czy wystarczy kupic wieksza dysze głowna? (w tej chwili mam 67)czy rozwiercic go? dodam ze nie mam juz tamtego 1 gaznika. pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 pobaw sie iglica ona powinna ci powiedziec czy musisz zwieksszyc czy zmniejszyc mieszanke;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 pobaw sie iglica ona powinna ci powiedziec czy musisz zwieksszyc czy zmniejszyc mieszanke;) Iglice mam na samym dole -tą taka blaszke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Jak masz na samym dole to masz za bogato, pobaw się też poziomem paliwa w komorze pływakowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 probowałem ale dalej to samo. moze dysze głowna za mała jest?? albo za mały gardziel? przedtem, miałem 18mm i było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Wsdaz stary gaznik i Jedz do NIKLA zeby ci go wyregulowal . kup uszczelki z prawdziwego zdarzenia juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 nie ma tamtego gaznka... zostawiłem go u Adriana a on go wyrzucił :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Jak można sprawny gaźnik wyrzucić?Widzę, że ze Środy jest spora grupka to niech Ci ktoś wyreguluje ten gaźniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 hehe wyrzucił goo ??? taa prędzej sprzedał :icon_eek: :buttrock: :) :bigrazz: pozdro a jak wsadzisz większą dysze będzie więcej pił sprubuj rozwiercić :flesje: pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 he teraz pije mi 2.5 l ale cos za cos;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 wrzuć dyszę 72 i powinno być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 a moze to byc np. tłumik bo mam przelotowy tylko koncowke mam ze zwieżką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 możliwe, ale dusi się po zmianie gaźnika? to wrzuć tą dysze 70~72 i sprwdź jak będzie. przy 60ccm przydała by się większa dysza, już nie mówię o tej gardzieli 18mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Wsadź większa dysze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majsters51 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 mozesz kupić nowa dysze lub stara zawiezdz do zegarmistrza i on ci rozwierci takim małym wiertełkiem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi