ober Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Jak plik jest za duzy uzyj WinRara aby go pociac na mniejsze :) Akurat programik ma taka opcje ze dzieli pliki na czesci nawet po okolo 95MB (costam ZIP). Podziel tak pliczek i wyslij dwa. POZDRONie ma sensu tego ciąć, za 2 godziny 29 minut i 15 sekund skończy się uploadować na megaupload. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Świetny film, szkoda ze takie krótki... :) może macie jeszcze jakiś materiał z tego wyjazdu(zdjęcia, filmy) to ja przynajmniej chętnie zobacze :). W jakim rejonie byliście, jak długo? I czy taka zabawa jest bardzo droga? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 No moze i nie ma ale mi np z rapida idzie tak 2 razy szybciej niz z MU :/ Ale dopre i to :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Stanowczo za krótki! Ale może być :)pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 A ile ten filmik trwa?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 sciagnałem ten 600mb i jak zobaczyłem czas trwania to mnie normalnie wryło 13 minut:( Ale nic i tak podobał mi sie bardziej od MX chaos:D Był gosc na Husabergu :):D:D nawet chyba 3:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Czekam na megaupload ew. rapidshare .. nie mogłem ściągnąć tego klocka z FTP.. :) oczywiście ze zniecierpliwieniem.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 No juz niedlugo powinno byc bo mialo byc za 3h :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Jasny gwint nie da sie sciagnąć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Rany zaraz się potnę. Zostało 15 mega i „wywaliłem” sobie bezpieczniki w pokoju :) , poszło się pi…. Zdenerwowałem się, przekonwertowałem jeszcze na rmvb schudło do 56 mega, uploaduje na rapidshare, 10 minut do końca i…. trach wywaliło mnie – nie można połączyć z serwerem. Kolejna próba się powiodła :) : http://www.megaupload.com/?d=8QEFARMDJeśli ktoś nie ściągał z megaupload i wyskakuje mu brak wolnych slotów dla Polski, to musi sobie zainstalować toolbara z tamtej stronki i będzie śmigać. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Biore sie za sciagnie :) Jakie efekty - zobacze pozniej :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Filmik swietny. Fajny klimacik. Tylko ze troche krotki. Ale naprawde super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 No naprawde kozacki :) Niezle sprzety niezli rajderzy i oczywiscie ten klimat gorski i te trasy :] Trzeba miec kondycje by tam nie pasc <lol> Sciagajcie z MU!! POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Sciągłem to i nie da się otworzyc kodeki tez zainstalwoałem ze stronki i nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Zeby to otworzyc musisz miec RealAlternative albo Real Playera... Sciagnij to i wtedy bedzie smigac :) Oczywiscie mowa o linku do MU... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi