malys Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Też mi nie pasuje. Tam są chyba 2, a może faktycznie są 3, albo to jakiś polski tuner :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 TS50 ma dwa pierscienie takze bardzo dziwna historia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majsters51 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 takie rysy to jest nic bez obaw mozna jeadzić na takim tłoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 11 osob napisalo dokladnie to samo. Po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 witammam takie pytanie. otóż zakładając pierścienie troche porysował mi się tłok, czy przez to coś się może stać??odp.chyba nie powinno mu sie nic wielkiego stać take rysy są nie wyczuwalne w dotyku jesli sie reką juz wyczówa ryse na cylindrze czy tłoku to wtedy mogłoby zaszkodzić bo bedzie puszczać kompresje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 o ja... po co wy to samo piszecie 100000 razy :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 o ja... po co wy to samo piszecie 100000 razy :|Bo wyszycy sie na tym znają a pozatym co 100000 głów to nie jedna :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Witam skorzystam z tematu i zadam pytanie co jest za tłok o ozanczeniu STD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 9 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 STD :-| Ja nie mam pojecia :) Moze podaj jakas dokaldniejsza informacje o nim?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Witam skorzystam z tematu i zadam pytanie co jest za tłok o ozanczeniu STDSuperTurboDiesel :) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi