piaggino Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 WITAM. MAM DYLEMAT, BO BYLEM DZIś NA WARSZTACIE, BO MOJ SKUTER STRASZNIE STRACIł MOC, BYLEM ZMIEżYC KOMPRESJE, I WSKAZóWKA Wskazała liczbe 4... czy to dużo czy to mało? proszę o odpowiedzi na gg,i e-mail: [email protected] jak i na forum. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudyCBR Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 masz do wymiany tlok i pierscienie+a jak cchesz to zrobic dobrze to jeszcze szlif by sie przydal.4 atmosfery to jest malo bardzo malo. za same czesci zaplacisz okolo 350zl + szlif okolo 50zl. a w warsztacie za wszystko okolo 500zl. ale to jest bardzo prosto samemu zrobic wystarczy chwila czasu i checi. pozdro. mam to samo do zrobienia ale mi sie nie chce robic takiego czegos jakos mnie nie ciagna skutery. mam piaggio hexagon 125 z 1996 roku na niemieckich papierach nowy aku stan dobry opony super oddam za 2200 jak cos pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaggino Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 a nie lepiej kupić nowego cylindra za 350zł original? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Jesli bedzie to pierwszy szlif to po co nowy kupowac?? Chociaz mozna kupic ale tlok i tak bedzie trzeba dokupic, lozyska, ewentualnie korbowod itp :notworthy: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaggino Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Juz mam zamówione nowy cylinder, caly zestaw silnikowy, POLINI SPORT 50 żeliwny, czy to dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 widze ze jestes dziany? Nie lepiej bylo wyciagnac cylinder dac do szlifu dopasowac tlok i zaplacic max 300zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaggino Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Za nowy cylinder dałem 363zł na http://sklep.mieloch.pl 60zł to jest mała różnica, a zmiana cylindra predzej czy pozniej i tak by mnie nie omineła :icon_biggrin: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 ja dałem w skutercentrum.pl 410zł za cylinder 70cc malossi sport :icon_biggrin: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaggino Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Też moglem mieć 70ccm polini sport za 380zł ale wybrałem 50ccm bo jest żywotniejszy silnik... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Też moglem mieć 70ccm polini sport za 380zł ale wybrałem 50ccm bo jest żywotniejszy silnik... :icon_biggrin: w praktyce 70 jest żywotniejsze i mniej spala gdyż korzystasz z niższych obrotów Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majsters51 Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 kup nowy tłoczek pierscienie i zrób dobry szlif wału a puzniej dotrzyj i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 kup nowy tłoczek pierscienie i zrób dobry szlif wału a puzniej dotrzyj i jazdato wał się szlifuje?? :icon_mrgreen: a ja myślałem że sie robi szlif ale cylindra...nie wału :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Jak już to korbę, na tak zwany "listek". Poza tym ortografia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi