PituŚ Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 Mam WSK 125 jest obdrapana i troche zardzewiałaa,najbardziej to felgi. Wiec mam zamiar wszystko oczyscic i pomalować, niestety niestać mnie na lakiernika wiec bede musiał pomalować go sam. Mysle o spreju "Hamerait" (czy jakoś tam) kolor czarny i czerwony. Rama,zbiornik,lampa,osłonki,błotniki na czarno a felgi,bębny i tylnie amortyzatory(takie spręzynowe) na czerwono i czerwona naklejka "WSK" na baku :twisted: jak myślicie jak wam sie to widzi? a moze macie własne propozycje albo jakieś porady? :P Pozdrowienia dla wszystkich a najbardziej dla WSK'owców 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 Pasuje to jak k**rwa w deszczu na srodku ulicy.Takie jest moje zdanie jesli juz malowac to na czarno a felgi wyczyscic i kupic spray do felg srebrny bardzo ladnie sie trzyma i pokrywa elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgadzam się z Redasem: czarny - czerwony to moim zdaniem kiepska kombinacja. Felgi najlepiej wyglądałyby srebrne. Wydaje mi się, że wszelkie kombinacje będą wyglądac kiczowato, najlepiej jak już malujesz na czarno to maluj wszystko (oprócz felg, oczywiście :P)Powodzenia i wrzuć foto jak już skończyszPozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 możesz pomalować całowaść na czarno, a osprzęt i jakieś akcesoria na żółto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 18 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 kurde szkoda zobacze i pomyśle. wszyscy wyskoczyli na NIE. A te jasne felgi to taki standard a ja nie chce standardu. ja chce coś orginalnegodzisiaj jade na działke ale jeszcze wpadne przed 10.00 rano moze bedzie cos nowego:)Na żółto.............???????-no nie wiem??????? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Czerwca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 czarny - czerwony to moim zdaniem kiepska kombinacja. Wszelkie kombinacje będą wyglądac kiczowato. Jakoś nie mogę się zgodzić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 Hammerite to niezła farba - to działa i faktycznie nie rdzewieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 19 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 No super!!!!!Ale mi chodzi tylko o felgi. Moze ktos widział motorek z czerwonymi felgami a moze nawet ma zdjecie. Widziałem na zdjeciu Dominika motor z czerwonymi felami(to ten drugi) tylko mało go widac. dajcie linki do takich fotek. :P Teraz bede wpadał rzadziej na 4-um :cry: bo jade na działke (wakacje) :P Wpadne najszybciej jak sie tylko da 8) i zobacze jak naboicie naraize 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2003 no stary pokaż ta bestie!!!!!!!!!!! ja widzałem ducati monster jest taka grafitowa z czerwonymi felgami, poprostu malina :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ja tam mialem czerwone i je przemalowałem, bo moto na nich ch*jowo wyglądało :?Oto link http://republika.pl/i_mat/2.jpg , http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album...view.php?id=355Acha na jednym i na drugim zdjęciu kolor wyszedł jakoś nie tak - na pierwszym za jasny a na drugim za ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ja tam mialem czerwone i je przemalowałem, bo moto na nich ch*jowo wyglądało :?Oto link http://republika.pl/i_mat/2.jpg , http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album...view.php?id=355Acha na jednym i na drugim zdjęciu kolor wyszedł jakoś nie tak - na pierwszym za jasny a na drugim za ciemny jak dla mnie kolorek na drugim wyszedł elegancko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Widziałem na zdjeciu Dominika motor z czerwonymi felami(to ten drugi) tylko mało go widac. dajcie linki do takich fotek. :( Sorry, że tak późno. To jest Yamaha FZ 750 sieckiego. Z takimi czerwonymi felgami wychodziła fabrycznie: http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album...view.php?id=150 PS - ta Honda ze zdjęć wygląda naprawdę dobrze :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Widzisz I_Mat nawet dominik powiedzał ze ta hondziana wyglda dobrze głupio zrobiłeś ze ją pzemalowałeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Dla mnie czarny z czerwonym może być. Ale ja bym pomalował cała na czarno, a felgi na srebrny Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Czarny z czerownym ok, ale na ścigacza albo supermoto (DUKE ;-) ) Na WSKe stonowane barwy, moze caly czarny , felgi srebrne a bat cieeeemnygranat metaliczny ? dla mnie bobma :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi