Magik Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 boze swiety. nie chcesz to nie wplacaj. i tak pewnie wplaca 2 czy 3 osoby.. nikt cie nie zmusza, no i jesli jestes spragniony wyzywac sie na mnie to moze nie rob ot tylko priv? No jeśli osiągniesz taki wynik to tylko :icon_mrgreen: dla Ciebie.Z całego serca serdecznie życze Ci miłych sponsorów. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 hehe daj jakies zdjecia tego skuterka Dibo i jeszcze chcialbym zobaczyc jak masz zrobiona instalacje audio :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) No jeśli osiągniesz taki wynik to tylko :biggrin: dla Ciebie.Z całego serca serdecznie życze Ci miłych sponsorów.Wspomogłem chłopa, niech ma coś z życia! Ale wątpię, żeby w takim tempie szybko nazbierał na ten skuter... :wink: :eek: :cool: :icon_mrgreen: Dibo: gratuluję takiej okazji. Za tyle kasy to ja Charta kupiłem w zeszlym roku :-O. <!---EDIT---!>Wziąłem byka za rogi i za "delikatną sugestią" pewnego usera (co tylko "szydzi_i_gani) zamazałem nazwisko na obrazku. Edytowane 28 Września 2006 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafifeo Opublikowano 28 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 a wiesz, ze staram sie zarobic? :icon_mrgreen: w ciagu tygodnia zarobilem okolo 15zl :lol: ale mysle ze sie rozkrece :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 gdybyś tak naprawde chciał jeździć to z kapitałem 1800zł masz simsona w dobrym stanie.. :/ i takie jest moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Arcer toś go wspomógł, sam bym dał ten 0,01zł ale nie mam konta, a kiedyś mnie babka ochrzaniła na poczcie, że wpłacam 1zł na konto.Dałeś 2500zł za charta?Dibo daj foty tego audio, już raz widziałem coś takiego ale nie wiem w jakim skucie to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Jutro nakrece filmik jak gra jak wyglada i jak neony pod to migaja:)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Jutro nakrece filmik jak gra jak wyglada i jak neony pod to migaja:)pzdr No to chyba dupy na to lecą.Teraz zapuść jeszcze jakieś manieczki i będziesz prawie jak dres w swoim BeeMWu pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) malys: A, to widocznie tematy mi się pomyliły, bo Charta miałem za 800 zł :-). Sorki za pomyłkę. Ale tak czy siak, okazja naprawdę niezła - za tak wyposażony sprzęt taka cena! Audio moze nie jest tak potrzebne, ale sam wyświetlacz ciekłokrystaliczny to już ciekawy bajerek. Żałuję, że mieszkam na wschodzie Polski... Edytowane 28 Września 2006 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Jutro nakrece filmik jak gra jak wyglada i jak neony pod to migaja:)pzdr Fajnie że w motorach neon to szczyt mody bo w samochodach to już przeszło :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Jutro nakrece filmik jak gra jak wyglada i jak neony pod to migaja:)pzdr taa, od razu cała dyskoteka ^^. wzmacniacze i pionieery same :icon_twisted: teraz to tylko wsiadac i tańczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 taa, od razu cała dyskoteka ^^. wzmacniacze i pionieery same :icon_twisted: teraz to tylko wsiadac i tańczyc Dobrze że mi przypomniałeś, czy można zamontować radio w motorze ? Czy są jakieś konkretne ze słuchawkami i czy ma to jakiś sens ? może lepiej MP3 i porządnie je zamocować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ja mam pod siedzeniem.Radio,glosnik basowy,a na zwnatrz schowane 2 tweetery:PZ tym tanczeniem to dobre:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Ci od motorów, motorzyści ku*wa żgo mać, szlag mnie trafia motocykl/motorower=skuter, neony radia głośniki wzmacniacze.. wymyślcie jeszcze play station + kierownice na bluetooth dla większego bajeru.. ja tu chyba nie pasuje... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ja mam pod siedzeniem.Radio,glosnik basowy,a na zwnatrz schowane 2 tweetery:PZ tym tanczeniem to dobre:D A słyszysz coś w czasie jazdy czy tylko na postoju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi