Golas Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 co to za gaźnik i od czego ?? leży u mnie w garażu coś takiego, nie pamietam skąd go wziąłem ani od czego on jest, moze ktoś wie ?? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=127382765 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) Mi on wygląda na gaźnik samochodowy. Edytowane 22 Września 2006 przez miclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Mi to wygląda na gaźnik od motopompy. Były takie 2 cylindrowe 2T silnik miały podobny jak pierwsze syrenki. Ale moge się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor7903 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Witam jest to gaźnik od motopompy PO-3. Reczne ssanie i dźwignia przepustnicy to potwierdza. Tylko krociec ssący jest trochę inny niż w oryginale bo jest kolankiem skierowanym do góry a w motopompie jest prosty z siatkowym filtrem takim jak np. wczesne modele wsk (2-ramówki) oczywiście większym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:maniek:.. Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 ja mam taki sam gazniczek z tym ze funkiel nowke :-) to gaznik do czegos takiego co sie nazywa "dzik"(taki ciagnik jednoosiowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianek_spox Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Gaźnik bardzo podobny do Jikova Syreny ,tyle że jak ktoś wspomniał ma on ręczne sterowanie ssaniem oraz przepustnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi