SEBOOL Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 [*] :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 [*] [*] ........... :biggrin: .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemon Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Żył szybko... zginął młodo.... Najszczersze kondolencje dla Wszystkch, którym był bliski. [*][*][*] Cytuj Człowiek wolny idzie do nieba taką drogą, jaka mu się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Niesamowite... ciezko w to wszystko uwierzyc... jak kruche jest zycie. W zadnym poprzednim sezonie nie slyszalem o tylu wypadkach. Wspolczuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_CBR Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 mnie strasznie denerwuja opisy odnosnie wypadkow motocyklowych na innych forach, zwlaszcza przy opisie zdarzenia. Ludzie w Polsce sa wrogo nastawienie przeciwko nam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 szkoda chlopaka-nie raz widzialem go przejezdzajcego ta droga....Zastanawia mnie jedno-przeciez on jezdzil ta droga bardzo czesto, znal ten zakret. nie zgodze sie, ze ten zakret jest zle wyprofilowany. przez wiele lat pokonywalem go praktycznie codziennie- bez wiekszych problemow da sie go wziac z predkoscia 120-130 km/h. Nie mowie, ze takie postepowanie jest dobre-ale nie zwalajcie wszystkiego na ten zakret! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Jezu.... W pierwszej chwili jak zobaczyłem zdjęcie pomyślałem że to Cooler. Potem jak się dowiedziałem ze to nasz Kamperov to łzy sie zakręciły.Wybaczcie, brak mi poprostu słów....... Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 po prostu kondolencje...uwazajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) szkoda chlopaka-nie raz widzialem go przejezdzajcego ta droga....Zastanawia mnie jedno-przeciez on jezdzil ta droga bardzo czesto, znal ten zakret. nie zgodze sie, ze ten zakret jest zle wyprofilowany. przez wiele lat pokonywalem go praktycznie codziennie- bez wiekszych problemow da sie go wziac z predkoscia 120-130 km/h. Nie mowie, ze takie postepowanie jest dobre-ale nie zwalajcie wszystkiego na ten zakret! Ten zakret jest swietnie wyprofilowany, ale prosta nie znajduje sie tam gdzie prowadzi luk i tu lezy caly problem - luk prowadzi prosto na kraweznik. Przejdz go sobie piechota (po poboczu) i przyjrzyj sie jak wyglada wyjscie, jakie jest zalamanie na krawezniku. Pewnie, ze mozna go spokojnie przejechac 120-130 km/h sam nie raz to robilem CBR-ka, ale znacznie latwiej na nim o blad, a jak juz sie zdarzy to... nie dokoncze, bo wiadomo co. Nikt nie zwala niczego na zakret, ale nie mozna tez przeginac w druga strone. Jak pisalem wczesniej na tym odcinku obowiazuje ograniczenie do 50 km/h i kto jedzie szybcie sam naraza sie na niebezpieczenstwo, jednak nie rozgrzesza to wykonawcy drogi, bo jest ona spier**. Ja jezdze tamtedy codziennie, bo prowadzi tam moja droga z pracy do domu i nie raz widzialem jak ktos trafil w kraweznik, niektorzy maja tylko to szczescie, ze przelatuja pomiedzy latarniami. Kiedys widzialem (skutki) jak 206 z agencji ochrony przelecial przez druga nitke i zatrzymal sie dopiero w rowie przed Pestka - na dachu. Bardzo ubolewam nad smiercia Kamperova; to mogl byc kazdy z nas, jak wiemy znal ten zakret, wiec napewno wiedzial czego sie spodziewac i tylko On tak na prawde wie co sie stalo. Niech to bedzie dla nas wszystkich przestroga, ze nawet na znanej drodze nalezy zachowac maksymalna ostroznosc i koncentracje. Wydaje mi sie, ze to co mozemy zrobic to napisac petycje do ZDM o specjalne oznakowanie tego odcinka drogi jako bardzo niebezpieczny. Moze niewiele to da, ale moze komus uratuje zycie. Trzymaj sie Kamperov, mam nadzieje, ze tamten swiat jest dla Ciebie lepszy :biggrin: [*][*][*] Edytowane 22 Września 2006 przez zalmen3 Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 http://img470.imageshack.us/img470/8638/dscf13259vd.jpgKu pamięci ...... Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 (edytowane) szkoda chlopaka-nie raz widzialem go przejezdzajcego ta droga....Zastanawia mnie jedno-przeciez on jezdzil ta droga bardzo czesto, znal ten zakret. nie zgodze sie, ze ten zakret jest zle wyprofilowany. przez wiele lat pokonywalem go praktycznie codziennie- bez wiekszych problemow da sie go wziac z predkoscia 120-130 km/h. Nie mowie, ze takie postepowanie jest dobre-ale nie zwalajcie wszystkiego na ten zakret! po pierwsze to nie zwalam na zakret bo napisalem wyraznie ze jak ktos zapie#$% to sam sobie winien... po drugie chodzi tu o wyscie z tego zakretu, co powoduje ze calosc jest zdradliwa. Przez caly zakret mozna jechac dosc szybko a na koncy trzeba mocniej skrecic bo inaczej leci sie na kraweznik... [*] Edytowane 22 Września 2006 przez Marcin® Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 :P..najszczersze kondolencje dla Oli i calej Rodziny...znajomych....naprawde wiem , co czujecie...kilka lat temu sama przezylam tragedie straty bliskiej osoby w wypadku moto...:(tak mi przykro...modlmy sie,prosze,za wszystkich...zmarlych i zyjacych,by wiecej do takich tragedii nie dochodzilo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aliccjaaa Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 http://wiadomosci.epoznan.pl/index.php?section=news&id=3312 Czy ma ktoś może jakieś dokładniejsze wiadomości??? Podobno niebiesko-filoetowy motocykl. p.s. "Świeczkowiczów" zapraszam na forum onetu. Chodzi mi o konkrety, czy to przypadkiem nikt znajomy :icon_mrgreen:wracałam akurat z pracy-roztrzaskana honda,chłopak 23 lata,motor 100m dalej,kawałki hondy po drodze rozsypane.CHŁOPAKI UWAŻAJCIE NA SIEBIE,to było straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 wracałam akurat z pracy-roztrzaskana honda,chłopak 23 lata,motor 100m dalej,kawałki hondy po drodze rozsypane.CHŁOPAKI UWAŻAJCIE NA SIEBIE,to było straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie ten temat ale powiedz coś o tym wpadku cz przeżył ? oby były dobre info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aliccjaaa Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Nie ten temat ale powiedz coś o tym wpadku cz przeżył ? oby były dobre infonie miał szans,czarna folia i chłopaka nie ma...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A MYSLĘ,ZE CAŁE ŻYCIE MIAŁ PRZED SOBĄ!!!.DŁUGO BĘDĘ SIĘ OTRZĄSAĆ.A sama lubię jezdzic na zloty,polubiłam dzięki mojemu facetowi,jego syn tez jezdzi.............sama niewiem teraz ,to trzeba widzieć,co ja dzisiaj widziałam.............poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi