kermit88 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Jak tak sobie trochę pojeżdżę to jak się zatrzymam to gaśnie na wolnych obrotach, nie zawsze bo bywa też, że nie gaśnie ale ledwo chodzi, chyba, że jadę tylko kawałek do sklepu to chodzi normalnie. Aha... jak go zapale jak jest zimny to ładnie trzyma obroty. Co może być tego przyczyną? Aaa ten problem zaczął od tego sezonu, wcześniej nigdy mi nie gasł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Może regulacja gaźnika coś pomoże ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Też tak mi się wydaje, chociaż zobacz na zapłon, przeczyść filtr, itp. To co się robi na początku sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 no właśnie. Ale myśle że jak wyregulujesz gaźnik to winno pomóc . A i jeszcze sprawdź przerwe na świecy zapłonowej. U mnie w aprili była zła (za duża) to działała jak odcięcie zapłonu tyle że przy 8tyś. Wyregulowałem przerwe i jest 11tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit88 Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 W mechanice to ja jestem kompletnie zielony więc regulację będę musiał powierzyć jakiemuś mechanikowi. I tu moje pytanie... ile tak mniej więcej będzie mie kosztował taki zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Ja za czyszczenie gaźnika (czyszczenie!) zapłaciłem z 40zł, w innym serwisie jak pytałem o czyszczenie i regulacje usłyszałem odpowiedź: "200zł", trochę dużo ... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 W mechanice to ja jestem kompletnie zielony więc regulację będę musiał powierzyć jakiemuś mechanikowi. I tu moje pytanie... ile tak mniej więcej będzie mie kosztował taki zabieg? wystarczy mu lekko podkręcić obroty, do tego służy duża śrubka ze sprężynką przy gaźniku, pół obrotu załatwi sprawę Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Serio takie ceny są? Jakbym miał płacić za głupie ustawienie gaźnika to bym musiał chyba baardzo nie lubić moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniano wfm Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Przeczysc filter powietrza i gaznik!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Podkręć sróbkę od obr jak już wspomniał kolega. Powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi