mistrz Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Dzięki, że mogłem Was poznać na małym soczku w bajkersie. ;) Było bardzo fajnie.Mam nadzieję, że będziemy mogli częściej robić takie "pijackie" wypady :biggrin: Może coś cyklicznego zorganizować??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Ja jestem za kolejną edycją browaryzacji w bajkersie! Nie moglem sie pojawic poniewaz musialem niespodziewanie udac sie na weekend do Płonska jednak mam ochobe obaczyc Wasze facjety i popic w Wami cos dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Dzięki również za spotkanie. Jako spóźnialski najwytrwalszych tylko poznałem.Ale było miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Mi również miło było poznać dwóch nowych Forumowiczów. Do następnego razu. :biggrin: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 owszem-było miło i zawsze fajnie poznac nowych forumowiczów ;) tylko czemu nas tak,kurczę,mało było? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 W związku z napływającymi wnioskami o powtórkę i pewnymi nieśmiałymi planami (moimi i Aśki) zapraszamy do 2OO w piątek 22.09.06 również ok godz. 20.00. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 W Bikers'ach byłem... To może się uda być w ten piątek w 2oo... ;) Jak to to postaram się :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Ja się też wpisuje na listę obecności, no chyba, że coś wypadnie nieprzewidywalnego ale póki co, to podskoczę do 2oo z przyjemnością. ;) Edytowane 20 Września 2006 przez mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Echhhhhhh........ Jade akurat w piatek na zakonczenie sezonu BS ;) Ale dzisiaj zapewne sie pojawie w 2oo, takze chetnych zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Także dopisuje się do listy... ;) Pzdr Także dopisuje się do listy... :crossy: Pzdr Edytowane 20 Września 2006 przez Sz6sty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Może i mi się uda trafić do 2oo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 W związku z napływającymi wnioskami o powtórkę i pewnymi nieśmiałymi planami (moimi i Aśki) zapraszamy do 2OO w piątek 22.09.06 również ok godz. 20.00.A jakąż to radosną nowinę chcecie nam obwieścić? :biggrin: Postaram się jutro wpaść do Kółek. :biggrin: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 A jakąż to radosną nowinę chcecie nam obwieścić? :) Postaram się jutro wpaść do Kółek. :buttrock: Niniejszym objawiam nowinę, iz w dniu dzisiejszym ja i okropna zouza zamierzamy się z lekka zbetonić. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Niniejszym objawiam nowinę, iz w dniu dzisiejszym ja i okropna zouza zamierzamy się z lekka zbetonić. Tego nie trzeba objawiać to jest oczywiste... :D :) Więc nei wiem nadal o co chodzi... :D :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Jak to o co?? o pieniądze!! :buttrock: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi