rafael Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Mam pytanie. Gdzie dostane linke sprzęgła do kmx-a 125. Sprzedam Kawasaki kmx 125 1997r. allegro.pl ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explOsive Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Z JAKA SILA DOKRECIC GLOWICE (mam na mysli sile na kluczu dynamometrycznym) PROSZE O SZYBKA ODP. NA GG nr. 5976560 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Z JAKA SILA DOKRECIC GLOWICE (mam na mysli sile na kluczu dynamometrycznym) PROSZE O SZYBKA ODP. NA GG nr. 5976560 należy dokrecac z siłą ok 25Nm (ja tam dokrecam na wyczucie niestety nie posiadam klucza dynamometrycznego :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiannn123 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witam! Mam takie pytanko siada mi powoli sprzęgło w kmx 200 i teraz takie pytanie czy tarcze i spręzynki sprzęgła od kmx 125 bedą pasowały do 200? nigdzie nie moge znaleść do 200. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebowtrysk Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 witam posiadam kmx 125 b czy ktoś z was wie jak odblokować modół cdi jest to modół denso. pozdrawiam czekam na odpowieć . z góry dziex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulman Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 witam posiadam kmx 125 b czy ktoś z was wie jak odblokować modół cdi jest to modół denso. pozdrawiam czekam na odpowieć . z góry dziex zobacz: http://www.kmx-125.com/kmx/Werkstatt/edrossel1.jpg http://www.kmx-125.com/kmx/Werkstatt/edrossel2.jpg http://www.kmx-125.com/kmx/Werkstatt/edrossel3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Mam pytanko. Dzisiaj zauważyłem w KMX-e że coś delikatnie szumi albo stuka nie wiem jak to nazwać. Wydaje mi się że gdzieś w okolicach cylindra. Nie jest to głośne, kiedy się stoi koło motoru tego nie słychać. Co to może być, a może jest to normalne. Proszę o odpowiedz. Z góry wielkie dzięki. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) Mam pytanko. Dzisiaj zauważyłem w KMX-e że coś delikatnie szumi albo stuka nie wiem jak to nazwać. Wydaje mi się że gdzieś w okolicach cylindra. Nie jest to głośne, kiedy się stoi koło motoru tego nie słychać. Co to może być, a może jest to normalne. Proszę o odpowiedz. Z góry wielkie dzięki. :notworthy: Ciężko określić nie słysząc tego, ale np gdy miałem aprilie pegaso 125 i własnie coś szumiało i była to oznaka zużytych łożysk na wale. Co nie znaczy że tak musi być u ciebie. Pozdro! Edytowane 3 Lutego 2009 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Tylko ten szum/stuk nie jest ciągły tylko w krótkich odstępach czasowych. Tylko ten szum/stuk nie jest ciągły tylko w krótkich odstępach czasowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 A propo tych ,, odgłosów" które dochodzą z cylindra to może to być łożysko na sworzeniu tłoka ? (spróbuje to nagrać i wrzucić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 A propo tych ,, odgłosów" które dochodzą z cylindra to może to być łożysko na sworzeniu tłoka ? (spróbuje to nagrać i wrzucić) Zdejmij cylinder i zobacz czy ma luz na tym sworzniu moze to dlatego puka. Mocno to słychać? Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 http://www.wrzuta.pl/film/xY7OaOagb3/p1010650 nagrałem prace silnika. Dodam że motor ma przejechane 24tyś i został sprowadzony z Niemczech z tłokiem bez kompresji który został ponoć wymieniony na wossnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explOsive Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Mam nastepujace pytania: ile oleju wlac do przedniego zawieszenia? czym sie sugerowac? i jaka najlepiej gestosc w teren? czekam na odp. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 http://www.wrzuta.pl/film/xY7OaOagb3/p1010650 nagrałem prace silnika. Dodam że motor ma przejechane 24tyś i został sprowadzony z Niemczech z tłokiem bez kompresji który został ponoć wymieniony na wossnera. To raczej nie łożyska na wale. Zdejmij cylinder i zobacz czy nie ma luzów na korbie. Jak wciśniesz sprzęgło to dźwięk też jest? Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Tak. Kiedy wciskam sprzęgło jest bez zmian. Jak będe miał troche czasu to ściągne cylinder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi