Włochaty Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) Ja wiem ze 251MZ przegra z KMXem albo DT ale takie mam wrazenie oglądajec filmy,ze to strasznie wolne:( ale moze faktycznie mi sie tylko zdaje,niewiem.Zobacze jak kupie: Edytowane 26 Grudnia 2007 przez Włochaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Tak sie tylko wydaje.Całkowicie odblokowany KMX czy DT to calkiem calkiem... ja zajechanym KTM GS 125 bralem MZ251 ale naprawde zajechany byl...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Wiec zdecydowałem,kupuje KMXa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Panowie macie moze jakis fajne filmiki z KMX? bo jak oglądam na Vide google it. to niektóre są takie słabe te Kawy ze az mi sie odcheciewa go kupowac,niewiem czy to tylko na filmikach tak wychodzi czy na realu tez tak jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) Nie dawno mialem jednoczesnie kmx-a i etz 150, na poczatku kmx byl bardzo zajezdzony mial przelozenia 16/48 i tlok do wymiany, a mz zajebiscie zrobiona (zebatka od WSK-i i miala nie ziemskie przyspieszenie :buttrock: :clap: ) i powiem ze kmx nie mial szans z etka zajebiscie chodzila i brala go spokojnie, potem sprzedalem etke a kmx-a porzadnie zrobilem nowy tlok, zmienilem przelozenia itp. i o wiele lepiej chodzil i juz żadna etka nie podskoczyla, ale to tylko kwestia tego w jakim stanie jest moto......... Edytowane 27 Grudnia 2007 przez damian-kmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Bo ja sie boje ze kupie KMXa i bedzie palił 7-8L a moc bedzie troszeczke więkrza niz w MZ 150 dlatego tak pytam bo po obejzeniu filmików to wydaje mi sie ze spokojnie wezme moją etką takie KMXa.Widziałem raz na realu jak 125 Dt sie zbiera,z 2002 roku ale niewiem czy była odblokowana,no i musze przyznac ze kopa miała ładnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 etka 250 z odblokowanym w pełni sprawnym kmxem z wprawionym jeźdźcem nie ma szans. Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Chłopie, nie nudz juz ! :buttrock: Zadna MZ-ta 150 nie ma szans z normalnym odblokowanym KMXem ! MZ 150, poj 150ccm, moc 12-13KM, waga 120kg Kawasaki KMX 125, poj 125ccm, moc 26-27KM waga 115-126kg Wez na zdrowy rozum porownaj, dodam tylko ze jak Mz-ta wykreci 6 tys obr/min to juz niezle a KMX kreci 11,5 tys obr/min... pzdr Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Hehe już pisałeś że zadecydowane będzie kmx a teraz znowu to samo. Jak nie możesz uwierzyć w to co mówią inne osoby na ten temat to dalej oglądaj filmy na necie śmigaj etką i daj już spokój :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_27 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Miałem ETZ 251 i mam jeszcze aktualnie KMX (przez dłuższy czas miałem obydwa jednocześnie) i moim zdaniem to są zupełnie nieporównywalne motocykle.ETZ tkę miałem w stanie doskonałym (niemal fabryka), KMXa mam trochę odrapanego, po kapitalce (silnik był zatarty)ETZ tką jeździłem tylko asfaltem, KMX tylko w terenie.Po przesiadce na KMX zaskoczyła mnie (w porównaniu do ETZ)- bardzo ładna, miękka, kulturalna praca silnika, co mnie totalnie zaskoczyło to, że ciągnie całkiem przyzwoicie (2x mniejsza pojemność) od wolnych obrotów, na wysokich (mój KMX moim zdaniem jest zablokowany) to diabeł wcielony- sam jedzie, byle mu nie przeszkadzać (w terenie wystarczy go rozpędzić i trzymać kierownicę - można jechać przez zaorane pole - dla mnie to było totalne zaskoczenie, bo nigdy wcześniej nie jeździłem czymś takim)- lekkość, poręczność, ergonomia KMX - inna klasa niż ETZDla kogoś kto jeździ wyczynowo, ekstremalnym sprzętem i ma duże doświadczenie, moje uwagi mogą się wydać śmieszne, ale nie każdy musi motocykla używać jednakowo (ja mam trochę innych zajęć, rodzinę itp więc nie interesuje mnie extremum, używam motocykli rekreacyjnie i dość sporadycznie).Generalnie konkluzja jest taka, że warto kupić KMXa. Ja też długo wzbraniałem się przed novum, i trzymałem się kurczowo ETZki ale po zakupie KMXa nie miałem wcale ochoty na niej jeździć. To są dwa inne światy.... moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Tak i ddajmy ze w pelni odblokowany zostawi Etke daleko w tyle bo 251 ma 21 koni a KMX 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 mam do sprzedania koło przednie do KMXa ktoś sobie z Szanownych Panów nie życzy ? Więcej info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Jak mi sie Dobrze wydaje to HellAxe chcial kupic ale nie widze go na forum ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ma ktos moze schemat silnika do kawasaki kmx albo zaworu wydechowego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 cos mam o tym zaworze ale musze znalezc... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi