Gr4nd Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Dziękuje za info Edytowane 23 Czerwca 2007 przez Gr4nd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 a wie ktos gdzie można kupić korbe bo ma wale mam luz z 1mm i dzwoni. za odp z góry dzieki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew85 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja kupiłem prox-a u Seby za 290 i jeszcze polecił mi zakład w którym przebiłem wałeczek (50 zł + przesyłka) Ale z tego co się orientuje to na allegro jest korba wosnera może mają do kmx-a http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M335566 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 dzieki Andrew85a ciekaw jestem czy korby od innych crossów np.KX bedą pasowac , może :notworthy: trzabyłoby pomierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) Co możecie powiedzieć na temat tego oleju? Nada się do KMXa?http://www.centrummaszyn.pl/index.php?p=pr...re&iProduct=115 Edytowane 24 Czerwca 2007 przez dmrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 @dmrider no bez przesady,juz lepiej kup Midlanda - olej do kmx'a jak znalazl. Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Co możecie powiedzieć na temat tego oleju? Nada się do KMXa?http://www.centrummaszyn.pl/index.php?p=pr...re&iProduct=115 Kiedyś kumpel go wlał, a spaliny śmierdzały jak cholera. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 no racja nie ma co załować na oleju jak przyjdzie później tłok wymieniać tak wiec lepiej lac pożadny olej :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew85 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 a ciekaw jestem czy korby od innych crossów np.KX bedą pasować , może bigrazz.gif trzabyłoby pomierzyć Mi się nie wydaj żeby korba od kx-a pasowała ponieważ w takim przypadku na moim pudełku od korby pisało by kmx, kx. A pisze tylko kmx 125-A,kmx 200-A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Mi się nie wydaj żeby korba od kx-a pasowała ponieważ w takim przypadku na moim pudełku od korby pisało by kmx, kx. A pisze tylko kmx 125-A,kmx 200-A No moze pisac ale korba od kmx 200 jest dluzsza:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmrider Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 @dmrider no bez przesady,juz lepiej kup Midlanda - olej do kmx'a jak znalazl.Nie o to chodzi ze zalezy mi na oszczednosci tylko mam ponad połowe takiego oleju za darmo i zastanawiam sie czy moge wlac a i tak ten husqvarny nie jest taki tani bo prawie 30zł za litr tylko tyle ze jest mineralny i dlatego sie zastanawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiannn123 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 a jakie macie zawieszenie przednie w kmx bo ja niewiem jakie powinno byc jak bo ja mam na powietrze moge sobie regulowac twardosc.niewiem czy jest orginalne.(mam kmx 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slzet Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Witam, mam mały (duży :buttrock:) problem, otóż wymieniłem dyfuzor, końcówke na gianelli i zmieniłem wlot powietrza, ale nie dałem mu więcej oleju i konkretnie obdarło tłok od strony wydechu niszcząc przy tym troche cylinder, a moje pytanie -> jak rozpoznać czy jest tuleja czy nikasil, jak to naprawić (czy nikasil sie szlifuje?) jak nie co z tym teraz uczynić :biggrin: następne, gdzie mógłbym dostać najmniejszą silnikową i największą tylną zębatkę? narazie tylko tyle może sobie więcej przypomne :clap: z góry dzięki za pomoc PS wrzuciłem serwisówke do kmxa pewnie się przyda (zapłaciłem za to troche ponad 70zł na ebay.de miała być książeczka, przysłali przegrywane cd) http://rapidshare.com/files/40102066/KawaK...MX125A.rar.html(klik na FREE na dole strony pozniej przepisać kod i download) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kover Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 No moze pisac ale korba od kmx 200 jest dluzsza:/ A to niby dlaczego ?? Coś mi sie wydaje że różnicy w skoku tłoka nie bedzie, a pojemność jest raczej zwiększona przez zwiększenie średnicy cylindra ... a moje pytanie -> jak rozpoznać czy jest tuleja czy nikasil, jak to naprawić (czy nikasil sie szlifuje?) jak nie co z tym teraz uczynić :D Nicasil jest cienką warstwą krzemu (?) nakładaną na aluminium, jak bedziesz miał tuleje to powinieneś bez trudu zauważyć dość grubą warstwę żeliwa..... to z reguły widać ewidentnie a opisać trudno .... oblookaj cylinder to bedziesz wiedział o co chodzi .... Jeśli warswe nikasilu masz uszkodzoną zostaje ci nałożenie nowego lub wstawienie tuleji żeliwnej ... Jeśli masz już tuleje a cylinder nadaje się jeszcze do szlifu to szlifnij i z głowy .... z resztą co tu dużo pisać ... było już wiele razy na forum :] Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagly Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 dzieki Andrew85a ciekaw jestem czy korby od innych crossów np.KX bedą pasowac , może :D trzabyłoby pomierzyć Jeśli ktoś nadal szuka korby do kmx'a to właśnie sie pojawiła taka na allegro:http://moto.allegro.pl/item210549816_korbo...mx125_nowy.htmlpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi