Skocz do zawartości

szukam ekipy (Wawa)

Gość PIT
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witanko

Czy ktoś z szanownych grupowiczów również lata albo szuka okazji do latania w

tygodniu np. po pracy ?(bo nie może wytrzymać i musi pojeździć)jeżeli tak to

chętnie się dołączę, predkościowo mogę się dopasować niestety tylko do 160 w

porywach (moje moto to typowy turystyk)z góry dzięki za odzew.

Pozdro P.

(SUZUKI FRREWIND xf 650)

Rzeczywiście zapomniałem się przedstawić mam na imię Piotrek i jestem z Wawy urodziłem się w kwietniu w drugiej połowie a dokładnie 27. Czy są jakieś pytania ?

Na mojego posta odpowiedziało sporo ludzi z Wawy (wszyscy mają ten sam problem chcą a nie mają z kim smigać). Od wczoraj stworzyła się grupa zapaleńców około 8 osób + dodatkowo kolega Paweł od Suzi Gs 500e (a propo podrzuć mi koniecznie swojego e-maila. Mój to: [email protected]; wszelkie info wrzucajcie na niego !) Kolega od Dr Big-a również.

A teraz kilka słów o sobie i dlaczego jeżdzę tylko najczęściej w tygodniu - BO MOJA KOBIETA NIE CHCE ZE MNĄ ... NO latać i weekendy muszę poswięcać jej np. jazda na rowerze, rolkach i itd. więc juz teraz wiecie dlaczego jestem tak sfrustrowany na jazdę w tygodniu np wczoraj wieczorem wyskoczyłem na bliskie Mazury (80km od Wawy) obejrzeć zachód słońca i przy okazji wszchód nad rzeką Narew i niedawno wróciłem, strasznie wieje na trasie dzisiaj NO I TO WSZYSTKO

ps. sorry za błędy ale się śpieszę i nie mam czasu ich poprawiać.

Pozdro PIT

a więc nie jestem sam (tu powinna być uśmiechnięta morda ale nie wiem jak się ją wkleja)

w piątek naprawdę chętnie bym się wybrał z tobą do Olsztyna, jak bedę miał wolne to dam znak (rozumiem że tylko na grupę ?) a piątek 13 nie przeraża cię ?

u mnie piątki trzynastego są albo bardzo zaj...ste, albo totalna porażka na całej linni.

nigdy nic po środku. :-))

Pozdrawiam, bedę się odzywał jak tylko dostanę wolne

Ps. czy bawią was takie zabawy jak np. PAINTBALL, jeżeli tak to od tygodnia próbuję sklecić grupę na wojnę w Beniaminowie niedaleko zegrza - miejscówka I klasa

...

(rozumiem że tylko na grupę ?)...

co przez to rozumiesz? tak jak napisałem w poście "okolice olsztyna najbliższy ŁykEnd" mam trzydniowe integracyjne spotkanie z klientem, liczyłem że może ktoś planuje wyjazd w tamte okolice i bedę mógł sie podpiać pod niego. Raczej nie wyobrażam sobie żeby komuś chciało się przejechać ze mną do Olsztyna i potem tego samego dnia wrócić. niestety na miejscu nie będę w stanie pomóc w przenocowaniu- zmknięta firmowa imprezka. :cry:

Popoludniami w tygodniu rowniez chetnie narobie halasu jadac sobie w jakiejs grupce bez okreslonego kierunku :P ani konkretnego planu. Zakladajac, ze trase bedziemy zmieniali duzo wczesniej niz tuz przed patrolem policyjnym :P bo moga nam towarzyszyc w dalszej drodze, he he

Czy ktoś z szanownych grupowiczów również lata albo szuka okazji do latania w tygodniu np. po pracy ?

Ja może sprowadze moto do wawy w środku Lipca - jeżdze głownie w weekendy

Ps. czy bawią was takie zabawy jak np. PAINTBALL, jeżeli tak to od tygodnia próbuję sklecić grupę na wojnę w Beniaminowie niedaleko zegrza - miejscówka I klasa

Jaki koszt :?:

45 PLN- cały dzień (karabin, kombinezon, maska, gogle)/osoba

0,20 pln - kulka

Podobno na cały dzień dobrej zabawy to 600 szt./osoba

ale spoko można kupić ile się chce, jest promocja jak kupimy 6000 szt kulek od razu to 1 kulka=0,15 pln

6000 można rozłożyć na sporo bitew

im więcej ludzi tym lepiej musi być min. 9 :P

ja tez bym sie serdecznie podlaczyl. do pracy w tygodniu jezdze na motorku jesli pogoda dopisuje.a w trakcie tygodnia bardzo chetnie w miare mozliwosci. chodze jeszcze do fitnessu i na basen , ale zawsze znajdzie sie czas na posmigsanie. a tak bezstresowo to bede dopiro jak wydzadza mi dokument :P :P . moj mial : piotr_boczkowski @ interia.pl

ps. mieszkam w okolicach piaseczna. pozdrawiam