Maciek 426 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Witam. Ja z kolegą robimy często wypady w lasy koło Zabierzowa i Tęczynka i gdzie nas jeszcze poniesie, ale co do weekendu to jeszcze nie wiemy , jak coś będe wiedzieć to dam znać.Pozdrawiam Maciek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 a ja oczywiscie siedze na uczelni :/ zrobiłem prawko :biggrin: :biggrin: :biggrin: jejku wreszcie po tylu latach bedzie fulllll legal :bigrazz: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Witam.Dzisiaj natchnołem się na ogłoszenie, I zawody motocykli terenowych w Wierzbanowej. a oto plan imprezy: 26.05.2007 trening/zapisy od 14.00- 18.00 27.05.2007 zapisy od 9.00- 10.30 start o 12.00 miejsce: wyciag narciarski. Więcej informacji pod tel. 889 43 26 42 Kolejne zawody w naszej okolicy :bigrazz: i dobrze im więcej tym lepiej :biggrin: A prpopos Gawron gratki :clap: Kolejny motocyklista z prawkiem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Witam.Dzisiaj natchnołem się na ogłoszenie, I zawody motocykli terenowych w Wierzbanowej. a oto plan imprezy: 26.05.2007 trening/zapisy od 14.00- 18.00 27.05.2007 zapisy od 9.00- 10.30 start o 12.00 miejsce: wyciag narciarski. Więcej informacji pod tel. 889 43 26 42 Kolejne zawody w naszej okolicy :bigrazz: i dobrze im więcej tym lepiej :buttrock: A prpopos Gawron gratki :clap: Kolejny motocyklista z prawkiem :)a masz moze jakis link do tego "natchnionego" ogłoszenia ?? :) w niedziele miałem jechac na moto i nie bardzo chce sie ruszac na jakas małą imprezke :) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 a masz moze jakis link do tego "natchnionego" ogłoszenia ?? :buttrock: w niedziele miałem jechac na moto i nie bardzo chce sie ruszac na jakas małą imprezke :banghead: Witam.Niestety niemam, była tylko kartka wydrukowana z powyższymi informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 jak sie wam nie fce to w weekend jest trening w raciechowicach.... piszcie do "prezesa";]trening ma prowadzic Andrzej Czyżowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Był ktoś ostatnio na tych zawodach w Wierzbanowej kolo Myslenic?? Bo wybieram sie w tą niedziele 10 Czerwca pooglądać :cool: Doznałem szoku jak usłyszałem ze wpisowe 45zł i w tym jest jeszcze kiełbaska :notworthy: Zawody podobno bardzo amatorskie więc kazdy moze pojechac. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioCKR Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Nie byłem i z wielką chęcia bym pojechał tyle że w Polsce będę dopiero na początlku lipca. Dzięki za info na forum bo jeżeli jest możliwoś to się korzysta a samemu nie zawsze człowiek zorientowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Witam.Tak dla informacji zawody w Raciechowicach odbędą się 17 czerwca, na nowym zmienionym torze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Do MarioCKRMialem wyslac ta instrukcje do DR i napisalem pytanie na PW o adres bo wysle poczta, ale nic mi nie odpowiedziales. Jesli nadal chcesz instrukcje podaj adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioCKR Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Benek z góry dzieki napisałem Ci adres na priv.Narazie jestem w robocie szlajam sie po europie, bede w kraju przez 2 tyg od 7 lipca , kto chętny na całodobowe endurowanie sprawdzona trasa z Krk niebieskim szlakiem do Skomielnej potem czerwony przez Leśkowiec na góre Żar plus Kozubnik, traska wyszła mi ostatnio 8 godzin szaleństwa po lasach około 200km inna opcja dowolnie byle nie asfaltami w stronę Rożnowa jeszcze nie sprawdzane. Jeżdżę po szlakach tylko w tygodniu bo w weekend za dużo turystów i wtedy lepiej sie spotkać na Bodzowie lub Kryspinowie, ktoś chętny? Odpiszę w miarę dostępu do neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zug Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 własnie - wybiera się ktoś w ten piątek poźnym popołudniem i w sobotnnie przedpołudnie do Bodzowa lub ...... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Benek z góry dzieki napisałem Ci adres na priv.Narazie jestem w robocie szlajam sie po europie, bede w kraju przez 2 tyg od 7 lipca , kto chętny na całodobowe endurowanie sprawdzona trasa z Krk niebieskim szlakiem do Skomielnej potem czerwony przez Leśkowiec na góre Żar plus Kozubnik, traska wyszła mi ostatnio 8 godzin szaleństwa po lasach około 200km inna opcja dowolnie byle nie asfaltami w stronę Rożnowa jeszcze nie sprawdzane. Jeżdżę po szlakach tylko w tygodniu bo w weekend za dużo turystów i wtedy lepiej sie spotkać na Bodzowie lub Kryspinowie, ktoś chętny? Odpiszę w miarę dostępu do neta.kurcze no ja bym chętnie pojechał na taką wycieczke tylko nie bardzo widze możliwość :/ mi bak paliwa starcza na ok 70km to musiałbym 3 razy tankować :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Ja bede w tą niedziele na bodzowie czyli 24.06.2007 :buttrock: Mysle ze o 12 bede juz napewno. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) niezly pomysl z tymi szlakami o ktorych mowil Mariusz, kto bylby jeszcze chetny na taki wyjazd? ja sie pisze jak tylko bede mial wolne w robocie:) moze sprzeta nie mam za lekkiego na takie wyprawy no ale moze dam rade:) Edytowane 24 Czerwca 2007 przez pack84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) No dziś z akiraone (spotkalismy sie w zasadzie przypadkiem) i 6 innymi motorkami (znajomymi lub mniej) zrobiliśmy bardzo fajną i mega błotnistą traske :biggrin: kilka razy sie ostro wykompałem w błocku i kilka dialogów z glebą też było :biggrin: nie wiem ile to mogło byc kilometrów ale spaliłem cały bak i jeszcze kolega Kamil mi z 2,5l mieszanki z "kanistra" dał :) oby takich pozytywnych wycieczek jak najwięcej :biggrin:http://w2.bikepics.com/pics/2007%5C06%5C24...941904-full.jpg - dojechany przez obiektyw aparatu pod domem... :)http://w2.bikepics.com/pics/2007%5C06%5C24...941901-full.jpg Edytowane 24 Czerwca 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi