dodi Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Hey Czy w HONDA CRF 450r da sie wymienić gniazda zaworowe? thx Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) troszkę dokładniej napisz Edytowane 6 Września 2006 przez piasektt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 piasektt napisał: troszkę dokładniej napiszPowinno dać sie wymienić bo co tam ci sie stało silnik bierze olej czy chodzic ci moze o prowadnice od zaworów w których pracują zawory czy o same gniazda bo jak prowadnice to powinny wyjśc ale czy gniazda to nie wiem ale to już jest cały dolew i tylko jest utwardzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 rajdowiec, czytales chociaz to co napisales ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Ural - przeczytaj całą jego radosną twórczość :D. Ps. i gadaj jak było :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 dodi napisał: Hey Czy w HONDA CRF 450r da sie wymienić gniazda zaworowe? thx Arek Skutecznie, tzn zeby po tej wymianie jezdzila - nie.:DTrzeba kupic glowice. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Cytat Ural - przeczytaj całą jego radosną twórczość . Ps. i gadaj jak było :flesje: :( :buttrock: :P PS. rajdowiec - licznik to nie wszystko. Probuj chociaz stosowac te minimum - ".,?". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Trafilem w necie na 2 firmy specializujace sie w regeneracji glowic, ale nie wypowiem sie o ich skutecznoci ,chociaz wydaje sie ze wiedza co robia Martin Motocykle - koszt ok 1000 zl (zawory ,gniazda ,prowadnice)http://www.jurgal.com.pl/pl/wiedza.php?id=glowice - koszt pelnej regeneracji bez zaworow to koszt ok 300 zl. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Chmm, w zeszłym roku widziałem u Bartka Brendlera głowicę z CRF450 właśnie z zamontowanymi nowymi gniazdami, były tez nowe zawory, etc. Tak że się da, bo znając Bartka popeliny ze swojego zakładu nie wypuści. O szczegółach zainteresowani niech rozmawiają z nim, bo ja to wiem tyle co napisałem. Jakby kto miał problemy z namierzeniem kontaktu do Brendlera-info na PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi