mwichan Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 jak dzieci nie beda jezdzic to chociaz poopowiadasz im jakies legendy zwiazane z moto ;) a ktos pisal ze wlaczyles w to eksploatacje ... nie ma racji... ja w sam silnik 023 włożone miałem 700zł :biggrin: wiec polak potrafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Gdyby nie te wady wyceniłbym go na jakieś 450 zł, a osobiście chcąc kupić Ogara, dałbym Ci za niego max 350zł. Zważywszy że sprzęt lekko niedomaga, to trudno mi jest powiedzec. Skoro włożyłeś tyyyle kasy, to odpuść sobie sprzedaż. Tak jak koledzy mówią, zostaw dla potomstwa :biggrin: POzdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 hehetak z ciekawosci zarzucilem temat, wiec nie mowcie co mam z nim robic, tylko ile byscie za niego dali !!!! a niedomagania mozna w 3 dni zlikwidowac. napisalem o nich zeby byc szczerym sprzedawca :biggrin: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BArt_X Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Znam trochę ten ból z ilościa władowanej kasy w sprzęta. Do mojego simsona włożyłem też coś koło 1600 zł, kupiłem za 1300 zł. Jak oglądam ceny simsonów na allegro to... ;) Z tym, że mało jest z oryginalnym lakierem (mój ma oryginalny, ten czerwony), ale nie wiem czy na to się zwraca uwagę. To tak jest, jak się robi moto dla siebie ;) Nie sprzedaję go jeszcze, ale w przyszłym roku pewnie tak. Tak sobie myślę, że jakby miał dostać za niego z 1300 - 1500 zł o lepiej żeby stał w domu :D Chociaż z drugiej strony jak będzie naprawde super (cały czas coś przy nim robię :icon_mrgreen: ) to może te 2200 - 2600 zł bym za niego dostał bo jakby nie mówić, ktokolwiek by chciał wymienić w nim tyle części to by tez musiał kase na to wydać. Na razie dla mnie się nie liczy ile wydam, bo lubię przy tym grzebać, a poza tym przed zakupem piździka nie wiedziałem na te tematy NIC :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 ja tez bym zostawil... w koncu to jakis sentyment jest :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha90 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Za takiego ogarka z wyglądyu dałbum 400 stówy, ale jak jeżdzi tak jak mówisz to z 900 bum dał.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 :biggrin: Jak by tak kazdy sprzedawal moto za to co w niego wlozyl i ile czesci kosztują to ceny by kosmiczne byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 wiecie co ja swoja wsk kupiłem za grosze ale włozylem w nia 800-900zł i jeszcze nie koniec wydatków (jest w ciaglej eksploatacji) ale powiedzialem se ze nigdy jej nie sprzedam :biggrin: a co do ogiera :cool: max 500zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 mialem kiedys simsona schwalbe ...Kupilem go za 1200zldolozylem do niego ponad 1600zla takze dolozylem sporo serca i dbalem o niegoSprzedalem go za 1500zl koledze i az mi sie plakac zachcialo jak jezdzil nim i tak: (zaznaczam ze przed sprzedaza wszystko chodzilo jak zegarek)Spalila mu sie elektrykaZaczely szumiec lozyska na waleDzwonia pierscionkiLadowanie aku nie dzialaPoobdzierany z boku ...Poprostu tragedia ... zaluje ze go sprzedalem ale jak bym tego nie zrobil to nie mial bym yamahy ...Ale i tak milo go wspominam i radze Ci zostaw go sobie bo bedziesz zalowal a i tak nie dostaniesz wiecej niz 700zl w porywach szalu ..Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 co do awaryjnosci, to nie balbym sie nim pojechac z Olsztyna do Warszawy i z powrotem :biggrin: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 masz racje, nie sprzedawaj ogarka. my trzymamy jeszcze motorynke na której zaczynał jeździć mój starszy brat starszy ode mnie o 7 lat, puzniej ja, caly czas czeka na nastepne pokolenia. ogarek też stoi, nie na sprzedaż. a czasem to aż żal sprzedawać. mało kasy, a tyle wspomnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Tylko jeżeli chcesz go zostawiać to szkoda, że w takim kolorze. Mam na myśli to, że jak go zostawiasz to powinien wyglądać na oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 nu ba, teraz tez zaluje ze go nie odwalilem na oryginalny blekitny.. ale to nie ta klasa sprzetu zeby full oryginal z tego mial byc Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 He dobra fura przypomina mi moje poczatki :biggrin: ale na dobra sprawe szkoda by mi bylo nawet kraty browka bo co z tym zrobic? jezdzic to by mi sie nawet nie chcialo na takim sprzecie :cool:ps. nie bierze tego do siebie, to tak troche w ramach zartu, starales sie, odjebales fure i jest spoko, pie**ol i zostaw ja sobie bo nawet jesli tyle wlozyles to nie masz szans tego odzyskac a jeszcze kiedys moze sie przydac Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 To ja się pochwalę :cool:. Tata kupil owego czasu (kilka lat temu :cool: ) Simsona sr1 na chodzie full oryginał. Za 70 zł. Teraz od ręki dają mu 600 zł :biggrin:. Poczekamy jeszcze kilka lat ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi