jackass14 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Wiem ze to niezgodne z prawem :notworthy: ale musze ominac vat 40zł to jednak na paliwo sie przyda CZy wiecie jak przekrecic licznik zeby mial 6000 bo mam teraz 5000cos slyszalem cos o sposobie z wiertarka :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskader8 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 niop, dla chcącego nic trudnego, jak nie masz wiertarki to zaśnij z linka ok licznika i kręć do rana<lol> :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackass14 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A jakos szybko nie da sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Szybko da rade rozbierasz licznik i palcem przekręcasz 5 na 6 i już masz 6000 tys. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Wiertarka to zrob. Odkrec linke od predkosciomierza od przedniego kola - nasadz ja na wiertarke - wlacz i trzymaj. Rozbierania licznika nie polecam. Pozdrowienia. Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Wierarka najlepsza sprawa. Jak rozbierzesz licznik to możesz źle złożyć i będzie widać. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Mam inną, przyjemniejszą porade... i legalną... Przejeździć :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ale dziwne, to w Polsce przekręcają liczniki do przodu, myślałem, że tylko do tyłu.Co do tematu, to możesz przejeździć (przyjemniejsze) lub zrobić to tym sposobem z wiertarką, ale to nudniejsze.Licznika nie rozbieraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majsters51 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ja polecam sposub wiertarki jak wyzej chopaki pisza bo jak rozbierzesz licznik to puzniej po złorzeniu bedzie widac ze palce tam pchałeś wiec warto dłurzej poczekać i zrobic to bez znaku POWODZENIA!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Jak chcesz licznik przekrecic to spoko, możesz to zrobic wiertarka ale pamietaj że musisz miec wiertarke z rególowanymi obrotami;) Bo jak dasz zajebiscie duże obroty to możesz spie**olic licznik... ja tak zrobilem raz ... chciałem przekrecic jeden licznik, podlaczylem linke pod wiertarke, włączyłem i chwile pokreciło... ale tylko chwile.. a to dlatego że od duzych obrotów jedna plastikowa zebatka która byla w liczniku dosłownie stopiła sie od przegrzania... Tak wiec zrobisz jak uważasz, ale wolałem ostrzec:)Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Widze że temat z przekręcaniem liczników cały czas na topie ;) , licznik atakuj wiertarą rozbierania nie polecam bo można niechcący pozostawić widoczne ślady grzebania przy nim :biggrin: . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Mam inną, przyjemniejszą porade... i legalną... Przejeździć :biggrin: no kurde :D jedyny sluszny sposob.... ;) ps.nabijac sobie kilometry wiertarka ?? po ch..j >> znaczy w jakim celu ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Mam inną, przyjemniejszą porade... i legalną... Przejeździć :biggrin: a czemu niby to jest nielegalne?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) powiedzmy ze chcesz przekrecic wiertarką... tj. trzymasz 200km/h przez godzine, masz 200km do przodu. W tym momencie masz 5000, chcesz 6000 tj. brakuje 1000. 1000/200=5 - słownie pięć godzin trza napitalać wiertarką. Dla mnie to kiepska metoda, w dodatku nie biore pod uwagę tego że wiertarka nie moze pracować 5godz nonstop (zalecane max 5min ciągłej pracy). Dodam jeszcze że dla sprawy mogie jeszcze obliczyć ile zużyjesz energii, np dla 500W wiertarki. Pozdrawiam @ Edytowane 1 Września 2006 przez Tuzmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi