DTman Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Witam chciałem wam powiedzieć że kupiłem Suzuki DR 125 SE. Foto dam jutro. Narazie fajnie mi się nim jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 gratuluje fajny sprzecik;Dpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 powodzenia w terenie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Gratuluje i życze bezawaryjnego użytkowania. Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Gratulacje :notworthy: i szerokiej drogi hehe :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 moim zdaniem to niezły wybór ale jak bys kupił kmx-a 125 albo dt to po odblokowaniu są lepsze osiągi niż w twoim ale tamte motory po 10000 km to złomy a taki motocykl jak twój widziałem z przebiegiem 60000 km i nic mu sie nie działo więc życze bezawaryjnego użytkowqnia i powiem ci że zrobiłeś dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 :notworthy: GRATULACJE :notworthy: Bobrego Wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 moim zdaniem to niezły wybór ale jak bys kupił kmx-a 125 albo dt to po odblokowaniu są lepsze osiągi niż w twoim ale tamte motory po 10000 km to złomy a taki motocykl jak twój widziałem z przebiegiem 60000 km i nic mu sie nie działo więc życze bezawaryjnego użytkowqnia i powiem ci że zrobiłeś dobry wybór ty, uważaj, mialem kmxa, ponad 10tyś przejechałem i od strony technicznej 5+, znajomy też miał kmxa i przelatał 37 tys bez remontu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 tamte motory (kmx i dt - przypis) po 10000 km to złomy Co za bzdury wypisujesz :notworthy: Skąd masz takie rewelacje - od kolegów którzy w dupie mieli rutynowe przeglądy tylko jeżdzili dopóki coś się nie zj**ało ???? (sorry ale mnie normalnie poniosło). Nawet dziadowska chińska motorynka przy odpowiednim dbaniu będzie jeżdziła latami. A szczęśliwemu posiadaczowi DR życzę bezawaryjnej jazdy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Przyłączam się do gratulacji :notworthy: A co do stanu 2T to z tym bywa różnie, oj bardzo różnie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Gratulacje!! Miłej i bezawaryjnej jazdy życzę :notworthy:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 jednemu koledze gratulujemy kolegów ze złomami 125 2T, przy 10.000 , no to trzeba strasznie nie dbac o maszyne żeby przy takim przebiegu były to złomy.. a autorowi postu gratulujemy motocykla, miłej i bezawaryjnej jazdy :notworthy: PZDR lewa w górze :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTman Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 http://www.bikepics.com/suzuki/dr125/98/pi...sp?i=607636&s=0 tu są foty mój nick na bikepics to dziuradr patrzcie i oceniajcie. Pozdrawiam http://www.bikepics.com/members/dziuradr/ tu jestt bezposredniu link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Gratulacje. Wygląda identycznie jak >DANIEL<`A z 4um. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali50 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Gratuluje zakupu.Myśle to samo jak STRZALEk nawet >DANIEL<miał takie jedno zdijecie pod nickiem kiedys no nie wiem jak to sie nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi