art Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zawsze z przymrużeniem oka patrzyłem na tematy mówiące o tym, że co poniektórzy zdali prawko. Zawsze kończyło sie kilkoma gratulacjami (od tych co lubią nabijać posty). Jedna dziś zupełnie inaczej spojrzałem na tego typu tematy. Ponieważ.... SAM ZDAŁEM PRAWO JAZDY ! Nawet nie wiecie jak sie dzisiaj ciesze! Zdawałem Na kategorie A i B. Na teorii zrobiłem 1 błąd. Potem czekałem na plac na motocykl i... wywołano mnie w tym samy czasie na samochód. Więc szybko pobiegłem wyjasnić całą sprawę. Egzaminator okazał się baaardzo wporzadku i wszystko za mnie załatwił (oprócz zdania oczywiście ;)) W obliczu zaistniałej sytuacji zrobiłem bez kolejki i bezproblemowo plac manewrowy na motocykl. No i tutaj też było troche śmiechu. Przepchnąłem motocykl kilka metrów, wsiadam i ostra przygazówka :buttrock: wszyscy obserwujący wielkie oczy i między sobą ... a ten co szaleje, co on robi... (wiem bo mój ojciec był ze mną i mi opowiadał). Oczywiście moim zamiarem nie było popisywanie sie tylko sprawdzenie jak motocykl wkręca się na obroty, czy manetka ma jakiś luz, itp. Zawsze lepiej sprawdzić to w ten sposób niż zdziwic się na łuku ósemki. Reszta poszła bezproblemowo. Miałem tylko problem ze znalezieniem luzu. Potem samochód. Tutaj egzaminator okazł sie naprawde wporządku. Żeby nie przedłużać postu powiem, że wszystko powtarzał kilka razy i w efekcie powiedział mi, że popełniłem 2 pojedyncze błędy. Raz włączłem za szybko kierunkowskaz i drugi raz jechałem troszke za szybko. Na koniec dodal że są to kosmetyczne błędy i uważa, że z łatwością poradze sobie w ruchu miejskim. :biggrin: Wracam i czekam na egzamin praktyczny na mieście na motocyklu. Pan egzaminator lekko wkurzony (sam nie wiem czym) dał mi kamizeleczkę i kask "tornado" :crossy: Wyechaliśmy na miasto i po ... 5 minutach byłem spowrotem. Usłyszałem, że egzamin przebiegł pozytywnie i mam sie zgłosić po prawko za 2 tygodnie. Pięknie prawda ;) :biggrin: :biggrin: Szkoda tylko, że sprzedałem etkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Gratulacje :biggrin: A takich egzaminatorów tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 a powiedzcie mi o co najczęściej egzaminatorzy przypie*dalaja sie na egzaminie? oczywiscie chodzi mi o prawko na samochod bo nie wiem czy bede zdawał na A, na razie nie mam pojazdu :biggrin: PozdroPrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ihriel Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 No to gratulacje!!! Znakomicie, że tak dobrze sobie ze wszystkim poradziłeś (proszę w wolnej chwili przez moment przytrzymać kciuki i za moje prawko :biggrin: ). Teraz odkładaj kasę na nową masztnę, śmigaj i z umiarem zostawiaj wszystkich w tyle, a przede wszystkim własne, negatywne myśli (jeśli takowe się pojawią), bo tylko motocykl ma taką moc :biggrin: . Dla mnie to coś niesamowitego! Powodzenia na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Raz włączłem za szybko kierunkowskaz i drugi raz jechałem troszke za szybko. Na koniec dodal że są to kosmetyczne błędy[...] po 1 gratulacje, po 2gie - za szybko wlaczyc to blad? po prostu wczesniej sygnalizujesz zamiar skretu, po 3cie - "jechales troszke za szybko " - i to na egzaminie- i instruktor mowi,ze to kosmetyczny blad ??? co to za instruktor??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Na co dzień kierowca WRC :biggrin: A tak już na poważnie to gratuluję :biggrin: :buttrock: . W przyszłym roku czeka mnie to samo czyli kat. A i B. Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 gratki, znam to uczucie doskonale, przezywałem to samo 1 sierpnia :-) jeszcze raz gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 gratki, znam to uczucie doskonale, przezywałem to samo 1 sierpnia :-) jeszcze raz gratki Przezywalismy to tego samego dnia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 .... Egzaminator okazał się baaardzo wporzadku i wszystko za mnie załatwił (oprócz zdania oczywiście :buttrock:) Tylko winni sie tlumacza :biggrin: A tak powaznie to gratulacje :biggrin:Powiedz jeszcze, czy moto bylo ok? Czy trup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) a powiedzcie mi o co najczęściej egzaminatorzy przypie*dalaja sie na egzaminie? oczywiscie chodzi mi o prawko na samochod bo nie wiem czy bede zdawał na A, na razie nie mam pojazdu :buttrock: PozdroPrzem Niestety mogą sie przypier**lić za wszysko co im się podoba,za to że zupa była za słona,albo że teściowa przyjechała w odwiedziny. :biggrin: :biggrin: To już zależy na kogo trafisz. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Ahmed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 :biggrin: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) po 1 gratulacje, po 2gie - za szybko wlaczyc to blad? po prostu wczesniej sygnalizujesz zamiar skretu, po 3cie - "jechales troszke za szybko " - i to na egzaminie- i instruktor mowi,ze to kosmetyczny blad ??? co to za instruktor??? Ograniczenie było do 50 ja jechałem 54- 55 km/h uważasz że to jakiś kosmiczny błąd? i to na dodatek przez 10-15 sekund (droga prowadziła w dół wielkiej skarpy i nie chciałem hamować.) Kirunek wrzuciłem za szybko i przez chwilkę można by pomyśleć że skręcam w bramę która tam była :biggrin: ale to dosłowni kilka sekund. Nie instruktor tylko egzaminator :biggrin: Tylko winni sie tlumacza ;) A tak powaznie to gratulacje :crossy:Powiedz jeszcze, czy moto bylo ok? Czy trup? Moto 235 tys przejechane :buttrock: tak 50 na 50 troche trup ale nie było tragicznie :biggrin: Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Widze ze jak narazie tylko WORD w Lublinie ma negatywną opinię.1,5 miesiąca oczekiwania na egzamin (nie wiem czy u was też tak jest) a na egzaminie pretensje o wszystko.Wiem że mozna nie umiec jeździc ale mój brejdak cioteczny który niezdał wczoraj 2 raz naprawde ma telent do jazdy a oblał.Tłumaczenie egzaminatora to niewłączenie kierunku w odpowiednim momencie.Czyli przepis zależny od interpretacji egzaminatora a ze w tym przypadku był to kawał sqr****** to tak wyszło. Pozatym zdawalnosc w Lubelskim wynosi 10 %... Mój ojciec jest instruktorem nauki jazdy i wczoraj wrócił strasznie zbulwersowany gdyż razem ze wszystkimi instruktorami z lublina złożyli podanie do WORDU z wyjasnieniem dlaczego jest taka małą zdawalnosc. Na wczorajszym spotkaniu z egzaminatorami usłyszeli odpowiedź......Bo nie umiecie szkolic...paranoja:/Na szczescie mam to za sobą i panowie egzaminatorzy moga mi naskoczyc;)Pozdrawiam ich serdecznie;) Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez mati_mot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luuk Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Szczere gratulacje :biggrin: Zdawałeś w Gdańsku ? Gdzie mniej więcej jeździłeś ?Mnie to czeka 22 września, również kategoria A i B mam nadzieje że i mi uda się podobnie jak Tobie :buttrock:Miałbym do Ciebie wielką prośbe - mógłbyś mi opisać wszystko dokładnie - co i jak (szczególnie na kat. A) ? Na PW :biggrin: please :biggrin: pzdr Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Luuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławoj Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 :biggrin: :biggrin: :buttrock: gratki!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi