V12 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Wydaje Ci sie że sie czepiam :) po prostu wyraziłem swoje zdanie a obróbka i podkład muzyczny mi sie podobały ;) pozdr Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 blad w linku ;( Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliperek Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Filmik wypasiony :bigrazz: pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 film wporzadku pozdro Sprzedam cb 250 http://allegro.pl/show_item.php?item=125962464 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Tylko Dibo szkoda, że nie było głosu sprzętów. Muzyka spoko tylko fajnie by było jakby, maszyny były głośniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 no wlasnie dobrze ze wreszcie zrobili jakis porzadny filmik a nie jak zawsze produkcje forumowiczów czyli jaranie gumy wsk-ą ktora trzyma 5 osob i robienie koleczka simsonem na piachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Czytanie chyba nie boli nie ? Nie wyjeżdzaj mi kozacko przed kompem z takimi tekstami za kogo się masz :>Przeszukałem cały temat i nie znalazłem!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 (edytowane) spodobal mi sie filmi muzyka niezla:D i mam pytanie mogl bys napisac dokladnie jak jezdzic na jednym kole? tzn na tylnim kole:]jesli mozesz krok po kroku Wielkie dzieki:] Edytowane 8 Września 2006 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Z tego co widzę to masz dt. Więc. Najprosciej - siadasz na moto, odpalasz go ;). Sprzęgło,1,gaz do 7-8k obrotów, puszczasz szybko sprzęgło, gdy lapiesz w pionie równowagę od razu puszczasz do połowy gaz. Nogi zwieszone po boku moto - ja tak robię i jest łątwo :icon_mrgreen:. A nowy rekord zrobilem :D. 40 m :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 fajnie spróbuje dzisiaj ;) dzięki SlayR :D ps. mam paliwo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 Ja Tam robie inaczej:P Zapinam 2 Bieg.STaje na tylnej nuzce jedną nogą drugą na tylni hebel.Predksoc okolo 15km\h Sprzeglo gaz Wyrywam.Mam jzu tak sutawione ze jak koncowka blotnika pokrywa mi sie polową jezdzi to utrzymuje ten poziom.gAs,hamulec gas hamulec ja kdojdziesz do pwrawy to nawet juz hebel przestaje byc potrzeebny.Rekord jakies 700 metrow z groszami w tej pozycji.niepolecam jezdzic na 1 biegu to jest manual za mala predkosc kolysze na boki.probojcie z 2 biegu a jak nie to z nogami na ziemi i zpainajcie 2 bieg i starajcie sie polozyc nogi na nuzki. :icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Czytanie chyba nie boli nie ? Nie wyjeżdzaj mi kozacko przed kompem z takimi tekstami za kogo się masz :>Przeszukałem cały temat i nie znalazłem! K***a Sebool z nowu zaczynasz cwaniakowac ? :) Nic ci nie powiedzial tylko zwrocil uwage i to slusznie. Nie pisz do mnie na PW z zalami z nowu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Film fajny, tylko nie robcie sie tacy "amerykanscy" z tymi ubiorami. Podklad to jakis remix Limp Bizkit - Nookie i "I've got the power" :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Ej, Dibo, tyle ze ja nie mam tyle mocy zeby na 2 wyrwac raczej :/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Jezeli masz Mb 80 to zaufaj mi ze masz tyle mocy. :) tylko troche techniki i wcyzucia sprzetu.Ja dam komus honde to tlyko z 1 poderwie.a ja juz ja tak wyczulem ze rwe z 2 a anwet z 3 biegu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi