DiboS60 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Rozek zmienilem na ,,Stund" dlatego ze po 1zeby sie nie kojarzylo z serwisem stunt poland.com chociaz i tak sie kojarzy a po 2 chodzilo mi o nadanie polskosci w angielskim slowie.Stund Poland Polski StunD :biggrin: ,,Gdyby nie wstawki z innych ekip".Wlasnie to nie mialo byc o mojej okipie i gdybys sledzil temat i forum wczesniej to bys wiedzial po co i jak wogole mial ten film wyglądać ;) Ehhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Czy ktoś może jeszcze raz ten filmik wrzucić na inny serwer ?? bo z tego się ściągnąć nie da :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Emil, podaj maila to Ci wyślę :biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 No niesamowite.... wkońcu się udało :| dziwny jakiś ten serwer jest :/ SlayR dzięki że chciałeś pomóc :biggrin: pozdro. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 mi tam sie filmik podoba, tego na Rg juz widzialem wczesniej troche dluzszy film, koles niezle wymiata :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Noł problem ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 To teraz niech ktoś mi powie co to za tytuł utwory który leci w tym filmie!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosław Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 b.fajny ten filmik pozdr0 ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 film spoko, jak kupie nowe moto to odrazu montuje z tylu to gownienko (niewiem jak to sie nazywa chyba hebel) zeby sie uczyc bezpiecznie dla moto na gumie jezdzic, itd, bo simsonem narazie niema co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Muza z filmu to H-Block X - The Power Czytanie chyba nie boli nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruta89 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 www.filmiki.swiatmotocykli.info/video/stunt_poland.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 a gosc z filmiku ktory ma rgjest zarej. na forum?niewiem czy to prawda ale podobno w tvn turbo byl gosc ladnie wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Film moze być ale był on o samych profesjonalistach Po co było na forum zakłodac temat o filmach żeby je wrzucać ?????? Nie wiem ja bym wolał aby był on o nas forumowiczach zreszta wiekszość wyczynów była o skuterach ;) Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 ;) po pierwsze jak zwykle v12 sie czepiasz:P po 2 jest tam wiecej moto niz skuterow :) Dt,mtx,rg,rx,ns-1 skutery są raptem 3 sr,orion i neos :) po za tym to zadni zawadowcy normalni tylko moze o troche wiekszych umiejetnosciach.to co dali uzytkownicy i to co dalo sie sciagnąc(a pisalem na pw do paru ze sie nie da kto 2 raz wrzocil to zassaalem)pisalem rowniez ze nie mam konwertera zaby przerobic na inny format bo potem (niektorzy tez taki material dawali)bo movie maker potem tego niewidzi pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi