Enduroboj. Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ja mam XLR250, jestem bardzo zadowolony. A jak chcesz wiedzieć więcej to pisz na gg: 5056804 Bo tu sie zaczyna chat robić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 uwielbiam opinie ze jak motocykl jest ciezszy o 15kg to wystarczy byc silniejszym i wtedy w niczym to nie przeszkadza. moca po DT'tce bedziesz oszolomiony napewno bo to jednak 3 razy tyle :biggrin: . jezeli chodzi o dzwiek XLR'y to na pelnym przelocie to po prostu miod! ryk silnika niczym nie ustepuje 400 czy 600 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 uwielbiam opinie ze jak motocykl jest ciezszy o 15kg to wystarczy byc silniejszym i wtedy w niczym to nie przeszkadza. moca po DT'tce bedziesz oszolomiony napewno bo to jednak 3 razy tyle :biggrin: . jezeli chodzi o dzwiek XLR'y to na pelnym przelocie to po prostu miod! ryk silnika niczym nie ustepuje 400 czy 600 :buttrock:co do 600 nie dorowna xlkom 600 z naszego teamu :biggrin: ale napewno lepszy niz tego mojego okropnego przycietego wydechu 2t 80ccm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jak wsadzisz przelot, dzwiek bedzie praktycznie taki sam, i z daleka beda mysleli ze jedzie spora maszyna ( min. 400ccm)A z seria to hmm pedalsko troche :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) no ale 10 km nagle do 30 z hakiem i jeszcze ... nie wiem czy 130 wobec mojej dt-tki to duzo musze ja zwazyc :biggrin: ja sie z 4 KM przezucilem na 33 i 0 problemow :biggrin: a teraz zbieram na R6 ps. pierwsze slysze, zeby ktos sie przy zakupie moto sugerowal dzwiekiem <lol> Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ps. pierwsze slysze, zeby ktos sie przy zakupie moto sugerowal dzwiekiem <lol> Dokładnie. przecież wydech można łatwo i szybko zmienić. Ja w DRce miałem założonego Sebringa i dzwięk był ładniejszy niż w EXC 400. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Dokładnie. przecież wydech można łatwo i szybko zmienić. Ja w DRce miałem założonego Sebringa i dzwięk był ładniejszy niż w EXC 400.Taaaaaa, koledzy. parę miesięcy temu zajeżdżam na tor za Auchan w Gdańsku, słucham-i myślę sobie, jakaś CRF`a ostro idzie, na pewno 450!!!. Slucham, słucham i...Zza zakrętu wyjeżdża chłopak na tym amerykańskim wynalazku 110 ccm na malutkich kółkach. Cha, cha, wydech normalnie nie do odróżnienia od rasowego traktora 4T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ja w Husce mam przelotowke niby oryginał od TC a jest przelotowy jak go wyjme patrze w jeden otwor to widze wszystko :biggrin: to koledzy z ktorymi jezdze prosza mnie zebym zakupił nowy :biggrin: zwykły:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ps. pierwsze slysze, zeby ktos sie przy zakupie moto sugerowal dzwiekiem <lol>Nie wybieram motoru po dzwieku ale po prostu bylem ciekawy jak brzmia :biggrin: dobra zrobie sonde jaki moto lepszy w teren :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 kup sobie dr-ke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 kup sobie dr-keUzasadnij, czemu nie BAJA ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Wybieram bramke nr 1... czyli bajke :notworthy: lżejsza, tyle samo mocy... przepiękne lampy ( te :notworthy: czy ) ehh super motorek... tylko ciezko ja zlapac... ale na wiosne dopiero zaczniemy szukac wiec do wiosny sie jeszcze miejmy nadzieje jakies pojawia :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi