siarka Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Dylemat nr. 1 - czy jeszcze na jesień kupic moto czy poczekać do wiosny? ( oj żebym tylko kasy nie roztrwonił :D ) a może zimą będą niższe ceny ?Dylemat nr. 2 - który z nich wybrać, chciałbym przeznaczyć na moto jakieś od 5 do 7.000 i nie wiem który wybrać.Z tego co widziałem po internecie za te kasę to raczej CB 750 sie nie kupi w dobrym stanie Ale z drugiej strony podobaja mi się od dziecka chopperki ...Eliminator to taki tez troche drag ;) co super wygląda, no i ma mocniejszy silnik NO I KURNA NIE WIEM CO DALEJ :icon_mrgreen: pzdr. :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jak masz powyżej 180wzrostu to EN odpada. Jak poszukałeś i twierdzisz że CB odpada to zostaje Eliminator. Eliminatora ma kolega PROC z forum, zrobił juz nim kilkadziesiat tyś km. Poszukaj w archiwum o tych wszystkich motocyklach juz nie raz było. Poszukaj też w sieci informacji o nich. Ja pół zimy szukałem odpowiedniego moto dla siebie, sam porównywałem,czytałem info użytkowników. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemeledudek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Z tym wzrostem powyżej 180 i EN500 to bym może nie przesadzał. Mam 187cm i ENke 450. Choć sie nie wiedziałem jak na tym wyglądam, to jeździ mi sie całkiem komfortowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 znam motocykl kolegi PROCA i on też jest raczej skromnych rozmiarów, niemniej jednak posiada kardan, mało pali, nieźle przyspiesza. Wygląda też nie najgorzej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Z tym wzrostem powyżej 180 i EN500 to bym może nie przesadzał. Mam 187cm i ENke 450. Choć sie nie wiedziałem jak na tym wyglądam, to jeździ mi sie całkiem komfortowo Ja mam 185 i 78kg, kupiem EN450 tylko dlatego, że miało akcesoryjne podnóżki wysunięte w przód i kierownicę zmienioną. Tak to bym nie brał żadnego EN. Ja widziałem siebie w lustrze na EN bez przeróbek, wyglądałem jak na psie, a kolana pod brodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ja mam Eliminatora 250 :notworthy: i daje radę spoko przy moich 184 cm. Plecaczek jest nieco mniejszy i mieści sie też wygodnia. Po jakimś dłuższym 100-120 km kręceniu plecy bola i tyłek sie odbija ale to same przyjemności :notworthy: generalnie tez się zastanawiam nad przeskoczeniem na wyższą pojemność i właśnie Eliminatorka 600 biorę pod uwagę ale... podobno są troche awaryjne i drogie w ekspolatacji (częste usterki i kosztowne naprawy ze względu na skomplikowaną budowę silnika ).Sam nie wiem co począć : Shadow za drogie albo za stare jak na moj budżet, a to podobno miszczowki sprzęt.... Jak to jest z większymi Eliminatorkami w końcu ?Może się koledzy szerzej wypowiedzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) częste usterki i kosztowne naprawy ze względu na skomplikowaną budowę silnika silnik pochodzi z GPZ 600 i jego awaryjność nie jest ponadprzeciętna Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez Rof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 brawo,brawo Xylo.lepiej opisac ZLa sie nie da .zgadzam sie i polecam .ale tylko tym ktorzy kochaja te niepowtarzalna linie tego sprzeta. Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Piękne dzieki Xylo !Tak, masz rację, te silniczki lubią wysoki obroty. Rozwiałeś moje obawy więc chyba będę szukał ZL600 na przyszły sezon choć żal by mi było sie z moim EL250 rozstawać...Vidlaczki też sa miłe - wygrywają tak jak mówisz - choperowym stylem jazdy... No zobaczymy co będzie.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi