żubr Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 mi sie w sumie najbardziej podabal Stunt(nie zebym mial jakies skrzywienie ale reszta sie troche opatrzyla:D) no i oczywiscie koncowka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 zassałem film oglądam leci 5 minuta i koniec :/ a gdzie jeszcze 8minut ?? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Film super ;) Tylko po oglądnieciu pozostaje pewnien niedosty tak jak by tego bylo za malo :D Ale ogolnie zajebioza . No i najwiekszy + za MUZE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 No szit a mi sie sciągła pierwsza częśc zamiast imo drugiej :D Link powinien byc pod obrazkiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 No, no respekcik za montaż, muzę i zawartość :D W części trzeciej nakręćcie więcej akcji w lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Filmik naprawde zajebi*sty :D Jeden z najlepszych filmików ktore widziałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Hehe zaskoczony nie jestem bo wiedzialem od poczatku ze po Hormonie mozna sie spodziewac jak zwykle mega filmu :D Czekam na Nuts From Sky 3 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zajebisty film.Mega wypas. Najlepsza amatorka jaką w rzyciu widziałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Hormon widze w pierwszej części filmu nasz ukochany tor w Obornikach Śląskich !!!!!!!! A film super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Siema siema , dzieki wszystkim jak narazie za pozytywne opinie :icon_mrgreen: Zenek jest mocny wiem wiem ma to po kuzynie :icon_evil: huehue ;] Moze za jakis czas dosiadzie sx 50 :D ;) Co do niedosytu tez to czuje i to strasznie niby ponad 13 minut a przydało by sie ejszcze raz tyle , wiecie powiem tak materialu mial bym nawet na 30 min , ale wtedy to juz nie byl by ten sam film :bigrazz: a ten niedosyt przynajmniej ja odczówam najbardziej po "funny moments" - wedlog mnie najlepsza moment w filmie ;] Niektórzy pisza ze 1 czesc "nuts from sky: im sie bardziej podobal ciekawi mnie czemu ?? A co do kolejnej części to sam nie wybrażam sobie tego co tam bedzie sie dzialo - wiem jedno bedzie MAX :P ( no i postaram sie zrobić o kilka minut dluzszy ). A co do fristajlu to sobie z lekka odpusciłem zdecydowanie wole MX :crossy: :cool: Pomyk nie wiem w czym tkwi problem , ale widocznie jak inni bezproblemowo zassali film to nie wina serwera itp . PS: W MX 2006 naparza Breaking Benjamin " The Diary of Jane " Pozdro :bigrazz: :cool: Piasektt - szkoda ze juz zamkniety , w N-F-S-2 tez jest kilka scen z wilczyna Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez hormon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Też sie spodziewałem Freestylu al'a double backflip ale filmik fajny, ten Walec wymiata równo. Szkoda że sobie odpuściłeś FMX, takiego zajebistego kickera już miałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Nic tylko pogratulowac!!!Niby amatorsko krecone ale zmontowane naprawde w zajebistym stylu!!!! Trzymaj tak dalej! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Piasektt - szkoda ze juz zamkniety , w N-F-S-2 tez jest kilka scen z wilczynaPiasektt - szkoda ze juz zamkniety , w N-F-S-2 tez jest kilka scen z wilczyna Hormon walczymy, ostatnio był bojkot toru Jak dlamnie to w filmie jest zadużo jazdy na skuterze, a w to miejsce mógłby być FMX i twój backflip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Filmik super , naprawde daje rade ! Ktory zas lepszy 1 czy 2 ciezko ocenic bo obydwa wypas, coprawda zmienna tematyka. Zdecydowanie zabraklo chociaz ciut FMX. A ten skuterek... hmm nie spodziewalem sie takich ewolucji na takiej maszynie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 MEGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi