Gość MUHAMED Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 pozdrawiam cabanierooraz reszte chociaż jesteście prostakami zrównyjącymi motocyklistów do dwóch klas 1.mega mózgi 2.głupki-dawcy.nie kumam was i motorów w stylu Fazer (fazerem to sobie po bułki jedź a nie na autostrade prosiłem żeby cieńkie bolki nie zabierały głosu) :flesje: :wink: Groszek jesteś prostakStopmen pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 pozdrawiam cabanierooraz reszte chociaż jesteście prostakami zrównyjącymi motocyklistów do dwóch klas 1.mega mózgi 2.głupki-dawcy.nie kumam was i motorów w stylu Fazer (fazerem to sobie po bułki jedź a nie na autostrade prosiłem żeby cieńkie bolki nie zabierały głosu) :flesje: :wink: Groszek jesteś prostakStopmen pozdrawiamEjjj bez wrzutów!Co wam odwala? Chłopaczyna chcial się pochwalic swoimi osiągnięciami, fakt ze inteligentne to one nie były ale to jego sprawa jak się zabije, albo jak przy predkosci 40 zaliczy małego szlifa i mu kask (renomowanej firmy:D) spadnie z bani i przydzwoni łepetynką w krawężnik;] .Mi tam to wisi;] Pełny luz.PEACE:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) 1 A mało to takich niebiezpiecznych ???2 A gdzie chłopina ma się wyżywać jak nie na A4 1 Czyli usprawiedliwiasz gościa, który na drodze publicznej na moto lata 300km/h bo 'nie ma się gdzie w tym *&$#@&(#& kraju wyżyć'?2 A może - nigdzie?Po prostu nie ma warunków (na drogach publicznych) do takiej jazdy i pogódź się z tym. Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Ludzie nie widzicie z kim rozmawiacie.... to jakas wypucha "Ghost to moj bog" omG ,albo muhamedowi niezle przewialo mozg, moze masz go w kapturze? Przy takich predkosciach to tak jest w tigerach . O czym wogole ten temat jest o_O ? Do smieci Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Witt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ludzie nie widzicie z kim rozmawiacie.... to jakas wypucha "Ghost to moj bog" omG ,albo muhamedowi niezle przewialo mozg, moze masz go w kapturze? Przy takich predkosciach to tak jest w tigerach . O czym wogole ten temat jest o_O ? Do smieciJestem za:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Jak niema warunkow ?! jest droga pusta to sie leci. Ja na krajowej jedynce lecialem 286km/h i co tez jestem dupniety ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ludzie nie widzicie z kim rozmawiacie.... to jakas wypucha "Ghost to moj bog" omG ,albo muhamedowi niezle przewialo mozg, moze masz go w kapturze? Przy takich predkosciach to tak jest w tigerach . O czym wogole ten temat jest o_O ? Do smieci Popieram...do śmieci Muhameda i ten debilny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Tu juz nie chodzi o samo szalenie, bo ja uwazam ze jesli ktos ma doswiadczenie i wie na co sobie moze pozwolic to czemu ma troche nie poszalec. Najgrosze jest to jak za takie wyczyny biora sie swieżaki co pokupowały sobie scigi na pierwszego sprzeta a na dodatek wydaje im sie ze sa mistrzami kierownicy i jazda motocyklem polega tylko na odkrecaniu na prostej. Nie maja wogole pojecia o jezdzie. Potem płaczecie ze tyle wypadkow i tyle ludzi na motocyklach ginie to moze byscie pomysleli czasami nad przyczynami a nie stawiali te debilne swieczki, doradzali supersporta na 1 moto i tolerowli takie cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Dobra ale pewnie w dobrym kasku a nie w Tigerze :flesje: i pewnie w kombinezonie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 pozdrawiam cabanierooraz reszte chociaż jesteście prostakami zrównyjącymi motocyklistów do dwóch klas 1.mega mózgi 2.głupki-dawcy.nie kumam was i motorów w stylu Fazer (fazerem to sobie po bułki jedź a nie na autostrade prosiłem żeby cieńkie bolki nie zabierały głosu) :wink: :wink: Groszek jesteś prostakStopmen pozdrawiamBardzo mi przykro jestem cienki bolek i nie powinienem tu pisać jednak zabiore głos....MUCHAMED bez urazy ale według mnie jesteś zwykłym palantem. Kupujesz dobrej klasy motor a nie stać cie nawet na kask średniej klasy.... Mówisz ze masz skóre, rękawiczki itd... jednak jakoś nie chce mi sie wierzyć bo z tego co sie oriętuje to każdy normalny człowiek najpierw kupuje kask. Reszta jak Groszek (nad opcją ignoruj jeszcze się zastanowie) pozdro dla tych lepszych bolków :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Nie wiem czemu ich ignorujecie, zabawni sa :flesje:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Hmmm Fazera to cienkim bolkiem nie nazywaj bo ten nowy, litrowy by pewnie Twojego gixera objechał...a tak poza tym to ten temat zszedł na jakieś bezsensowne dywagacje i chyba najlepiej było by go faktycznie zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 goście z maszynami poniżej 130 koni prosze sie nie wypowiadać (przynajmniej nie obraźliwie)... a jak kupowałeś giksa to Ci powiedzieli, że po tjuningu - świece 5%, porwany filtr 5%, rozpruty wydech 5%, razem 160 KM :flesje: O ja pie**olę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Albo niech nasi mistrzowie założą temat np. przy jakiej predkosci nie jest wstyd sie zabic, bo pewnie przy 150 to trzeba byc frajerem.Wiadomo.... grube bolki kręcą więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Witam. Nie chce sie kłucic, ale powiem coś od siebie. Czesto jeżdże na trasie Kraków - Bełchatów. Kraków-Olkusz-Czestochowa-Bełchatów. Lubie odkrecic, ale mam w głowie dużo rozsądku i wiem kiedy odpuscić. Jeżdze VF 750 C - 90KM. Rozpedzam sie do 200km/h Ponoc pojedzie szybciej do 220km/h ale ja juz odpuszczam. Lubie sie składac w winkle przy duzych predkosciach a na prostej pałowanie co fabryka dała jest do bani. Miałem kiedys taka sytuacje ze wyprzedzałem lewym pasem wszystko co bylo na prawym. Na moje nieszczescie jakis kretyn wyjechał matizem na lewy pas i brał sie do wyprzedzania tirów... Ja jadąc ok 190-200km/h myslałem tylko o jednym ze wbije sie w tego palanta (śmierć). Siadłem mu prawie na zderzaku jak mnie zobaczył i usłyszał to gwałtownie uciakał na prawy pas...pod tira tak mogłem zginac ja i ten po*eb + inni jadący w tym sznurku pojazdów. Panie MUHAMED myślisz ze jak masz motocykl co ma duzo koni to jesteś mistrz kierownicy? Powiem Ci coś. Posiadam prawko na motocykle, sam.osobowe, ciezarówki. Jestem zawodowym kierowcą. Na motocyklu jezdże już 11 lat i nie mam much w nosie jaki to ja boski jestm. Myśle ze na winklach to chu.. potrafisz. Mówie o ostrych winklach a nie łukach na a4. Kumple, którzy jeżdżą scigami podziwiaja mnie za odwage jak kłade magne (honda) w zakretach.Musze uważać bo kominów mam aż 4 i jak sie położe to prawie trą po asfalcie. Na prostej jak dowalą, to mnie odstawiaja wiadomo :flesje: Mam takiego jednego oszołoma na osiedlu co kupił sobie sciga, jakas yamaha. Np. Na prostej daje 140km/h a zakrety bierze 40km/h :wink: I też się uważa za boskiego rajdowca, jak pare osób na tym forum. Jeszce jedno. Jak zmieniasz biegi w gsx-r ? Co robisz ze sprzęgłem? Rozumiesz mnie o co pytam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi