doctor46 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Witam wszystkich, kochani potrzebuje Waszej pomocy, a dokladnie szukam osoby, ktora podczas wyscigu w Brnie, a wlasciwie tuz po ostatnim okrazeniu zarejestrowala kamera lub zrobila zdjecia Rossiego palacego gume. Bardzo mi na tym zalezy, gdyz jestem jedna z osob ktorej udalo sie wskoczyc na tor i podbiec do Rossiego podczas palenia gumy. Jezeli macie jakies materialy z tego zdarzenia bardzo prosze o kontakt lub przeslanie tych materialow mailem [email protected]. Pozdrawiam wszystkich, czekam na odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Ha ha człowieku, widziałem Ciebie na Tele-bimie... cały sektor się uśmiał jak ochrona zaczęła Ciebie gonić a ty przed nią uciekałeś... Gratuluje odwagi ;) pzdr. ps. napisz jak to się skończylo ?? złapali Ciebie czy udało Ci się uciec?? Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez 01kriters Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 To było też widać w Europorcie ;) Nagraj sobie relację i będziesz miał, heheheee. Gratuluję jaj. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doctor46 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ha ha człowieku, widziałem Ciebie na Tele-bimie... cały sektor się uśmiał jak ochrona zaczęła Ciebie gonić a ty przed nią uciekałeś... Gratuluje odwagi :icon_twisted: pzdr. ps. napisz jak to się skończylo ?? złapali Ciebie czy udało Ci się uciec?? Dzieki, a tak to sie skonczylo ze udalo nam sie uciec. Bylem tam razem z bratem i tylko jego zarejestrowaly kamery Eurosportu-to wlasnie mam nagrane, ale szukam nagrania gdzie ja calowalem Rossiego w kask na torze, zaraz po moim bracie! To było też widać w Europorcie ;) Nagraj sobie relację i będziesz miał, heheheee. Gratuluję jaj. pzdrDzieki, dzieki - to mam nagrane, niestety na tym nagraniu jest moj brat, ja wkroczylem w akcje zaraz po nim, calowalem Rossiego w kask. Rozgrywalismy te akcje z bratem, hahaha dobre co?Polacy gora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Hehehe :icon_arrow: Brawa dla Ciebie i brata ;)I to jeszcze koleś z mojego miasta hehehehe :icon_arrow: Gratulacje :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 haha tez cie widzialem na telebimie.. z reszta ekipy lalismy ze to pewnie polak .. no i prosze.... :icon_twisted: szacuuuunnnnn ;) :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Cytując Maria - widział to Wrocław i Jelenia Góra, Żywiec, Wa-wa, żywiec itd... słowem, wszyscy co byli w naszej bandzie na sektorze G ;) tylko skąd wiadomo, że to Wy? :icon_twisted: Bo troche tam osób wybiegło z tego co kojaze :icon_arrow: pzdr Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Kamel-WGJG Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 A OD RAZU KRZYCZAŁEM, ŻE TO MUSIAŁ BYĆ POLAK Nienawidze naszego rządu i całego debilizmu który steruje tym krajem, ale właśnie za takie akcje jestem dumny z tego, że jestem POLAKIEM ;) SZACUN JAK BYK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 buahahahaha SZACUN !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ...calowalem Rossiego w kask. Rozgrywalismy te akcje z bratem, hahaha dobre co?Polacy gora! W swietle ostatnich plotek o doktorku wolałbym się do tego nie przyznawać ;) :icon_arrow: :icon_twisted: Hehe, dobra akcja, gratulejszyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 brawo! masz pamiatke na cale zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doctor46 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Hehehe :P Brawa dla Ciebie i brata :DI to jeszcze koleś z mojego miasta hehehehe :clap: Gratulacje :Pdzieki za gratulacje,zaluje,ze tak krotko moglem byc przy Rossim.pozdro haha tez cie widzialem na telebimie.. z reszta ekipy lalismy ze to pewnie polak .. no i prosze.... :icon_arrow: szacuuuunnnnn :icon_arrow: :banghead:dzieki,szkoda tylko,ze pokazali pierwsze palenie gumy,bo jest tam tylko moj brat,ja dobiglem zaraz po nim. Cytując Maria - widział to Wrocław i Jelenia Góra, Żywiec, Wa-wa, żywiec itd... słowem, wszyscy co byli w naszej bandzie na sektorze G :clap: tylko skąd wiadomo, że to Wy? :eek: Bo troche tam osób wybiegło z tego co kojaze ;) pzdrdo Rossiego,tuz po ostatnim okrazeniu,dobiegly tylko dwie osoby,ja i brat,uciekalismy przed ochrona,ale udalo sie.duzo osob wybieglo na prosta start-meta. A OD RAZU KRZYCZAŁEM, ŻE TO MUSIAŁ BYĆ POLAK Nienawidze naszego rządu i całego debilizmu który steruje tym krajem, ale właśnie za takie akcje jestem dumny z tego, że jestem POLAKIEM ;) SZACUN JAK BYK podpisuje sie pod tym co powiedziales,jedynie z tego moge byc dumny,ze udalo mi sie dotknac Rossiego,jestem z tego powodu szczesliwy!!!! buahahahaha SZACUN !!dzieki,dzieki!!!!!! W swietle ostatnich plotek o doktorku wolałbym się do tego nie przyznawać :icon_twisted: :D :icon_arrow: Hehe, dobra akcja, gratulejszyn...wiem o co ci chodzi,ale ze mna wszystko jest ok!!!pozdro. brawo! masz pamiatke na cale zycie.no wlasnie,nie mam pamiatki,bo kamera eurosportu pokazala tylko brata,a mnie juz nie,dlatego szukam kogos kto zarejestrowal to jak bylem przy Rossim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Qrde ale afera. Jak z papieżem normalnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doctor46 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Qrde ale afera. Jak z papieżem normalnie ;)bez przesady,ale fajnie by bylo miec taka pamiatke,w koncu specjalnie pojechalem go zobaczyc i kibicowac mu na zywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Na miejscu tego nie widziałem, ale wczoraj w eurosporcie było. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi