Skocz do zawartości

Pytanie o prawko A ...

szulczyk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na egzamin praktyczny można się zapisać dopiero po zakończeniu kursu, dostaje się wtedy zaświadczenie odbycia kursu i z nim idzie do WORDu.

Tak to wygląda w teorii.

A z praktyki mogę powiedzieć, że często można się umówić z instruktorem,

aby wydał ten dokument jeszcze przed zakończeniem kursu - aby skrócić

czas oczekiwania.

pozdrawiam

Witam..Załóżmy ,ze zapisałem się na prawko A po ilu godzinach jazdy praktycznej można zapisać się na egzamin państwowy teoretyczny i praktyczny i kto to ustala instruktor ? czy jest na to jakiś przepis ?? prosze o odp :)

Jak ładnie porozmawiasz i poprosisz to czasem (w niektórych szkołach) można dostać zaświadczenie o ukończeniu kursu nawet przed jego faktycznym rozpoczęciem :)

ja dostałem paiery po wyjeżdzeniu 10 godz z 20. ( kinstruktor mi je wcześniej rozpisał)

wszystko zależy od kierownika ośrodka. Pogadaj z instruktorem albo kierownikiem ośrodka, tylko sie śpiesz lepiej bo czas oczekiwania na egzamin przekracza teraz nawet ponad 6 tyg.

Edytowane przez aftys6

ja dostałem paiery po wyjeżdzeniu 10 godz z 20. ( kinstruktor mi je wcześniej rozpisał)

wszystko zależy od kierownika ośrodka. Pogadaj z instruktorem albo kierownikiem ośrodka, tylko sie śpiesz lepiej bo czas oczekiwania na egzamin przekracza teraz nawet ponad 6 tyg.

W lubartowie robiłes?Czy w Lublinie? Wiem ze w lublinie raczej takie cos nie przechodzi jak sie nie ma znajomosci

W lubartowie robiłes?Czy w Lublinie? Wiem ze w lublinie raczej takie cos nie przechodzi jak sie nie ma znajomosci

W lubartowie, tak jak na auto i było tak samo.

Nie traciłem czasu na oczekiwanie na egzamin. Ostatnia jazdę miałem 2 dni przed egzaminem.