szulczyk Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Witam..Załóżmy ,ze zapisałem się na prawko A po ilu godzinach jazdy praktycznej można zapisać się na egzamin państwowy teoretyczny i praktyczny i kto to ustala instruktor ? czy jest na to jakiś przepis ?? prosze o odp :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Na egzamin praktyczny można się zapisać dopiero po zakończeniu kursu, dostaje się wtedy zaświadczenie odbycia kursu i z nim idzie do WORDu.Tak to wygląda w teorii.A z praktyki mogę powiedzieć, że często można się umówić z instruktorem,aby wydał ten dokument jeszcze przed zakończeniem kursu - aby skrócić czas oczekiwania. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 mozesz sie zapisac na egzamin jak dostaniesz papiery o ukonczeniu kursu a to zalezne od osrodka Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Witam..Załóżmy ,ze zapisałem się na prawko A po ilu godzinach jazdy praktycznej można zapisać się na egzamin państwowy teoretyczny i praktyczny i kto to ustala instruktor ? czy jest na to jakiś przepis ?? prosze o odp :) Jak ładnie porozmawiasz i poprosisz to czasem (w niektórych szkołach) można dostać zaświadczenie o ukończeniu kursu nawet przed jego faktycznym rozpoczęciem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) ja dostałem paiery po wyjeżdzeniu 10 godz z 20. ( kinstruktor mi je wcześniej rozpisał)wszystko zależy od kierownika ośrodka. Pogadaj z instruktorem albo kierownikiem ośrodka, tylko sie śpiesz lepiej bo czas oczekiwania na egzamin przekracza teraz nawet ponad 6 tyg. Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 ja dostałem paiery po wyjeżdzeniu 10 godz z 20. ( kinstruktor mi je wcześniej rozpisał)wszystko zależy od kierownika ośrodka. Pogadaj z instruktorem albo kierownikiem ośrodka, tylko sie śpiesz lepiej bo czas oczekiwania na egzamin przekracza teraz nawet ponad 6 tyg.W lubartowie robiłes?Czy w Lublinie? Wiem ze w lublinie raczej takie cos nie przechodzi jak sie nie ma znajomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 W lubartowie robiłes?Czy w Lublinie? Wiem ze w lublinie raczej takie cos nie przechodzi jak sie nie ma znajomosci W lubartowie, tak jak na auto i było tak samo.Nie traciłem czasu na oczekiwanie na egzamin. Ostatnia jazdę miałem 2 dni przed egzaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 aby zapisać sie musisz zadac wew test i mieć poza sobą 20 godz teori. a jazdy musisz mieć wyjeżdzone obojętnie kiedy byle przed egzaminem. Często godzinke przed egzaminem biorą sobie godzinke aby przypomieć i doszliować plac manewrowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jak ładnie porozmawiasz i poprosisz to czasem (w niektórych szkołach) można dostać zaświadczenie o ukończeniu kursu nawet przed jego faktycznym rozpoczęciem :wink:W jakich szkołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 w wiekszosci :wink: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi