krzychu-985 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Dt to swietny motocykl.. Graulacje miłego kopania w błocie. ps moja tez miała taka gruche i koncowke fajne brzmienie i słychac ją 2 km dalej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Miałem 2 yamahy dt80 lc2,jedną z nich kupił właśnie krzychu-985.Ogólnie motorki dobre do nauki !!!.Ale to już hisoria. No i gratuluję :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Gratuluje, ciesz sie motorkiem i jazdą po lasach, dbaj o nią, rozmawiaj a napweno Ci będzie wierna i nie zawiedzie :( Jak mu pali to po co ma wymieniać?? sprawdź sobie sprężanie manometrem. Dlaczego miałby mu pęknąć tłok?? Z braku spręzania czy co ?? Z wlasnego doświadczenia to mówie - tłok nie pękł ale pierścienie oraz urwało kawałeczek tłoka, narobiło to takiego bigosu że musiałem cylinder wymienić.pozdro i bezawaryujnej jazdy życze ;):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Dt 80 mniam ;) cos o niej wiem :icon_exclaim: :icon_exclaim: Jedyne problemy jakie z nią mam czasami nie chce palić jak jest ciepła ale to tylko czasami... no i pekl mi karter ale to akurat maly problem wystarczy skleic :icon_exclaim: nija idzie jakies 80km/h ale i tak to niewazne... wazne, jak sie sprawuje w terenie a jesli sie wkoooncu naucze dawac wiecej ognia sprawuje sie git :( polecam ;) No i gratulacje oczywiscie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Gratki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 no to gratki i bezawaryjne jazdy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Gratki-gumowych drzew-i ofc bezawaryjnej jazdy!:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 posłuchaj kolego mowisz ze moje podejscie jest złe?? to Twoje jest typowo polskie odpier****c fuszerke zmienic same pierscienie i mowic o remoncie????????? ja uwazam ze skoro jezdzi i ma buta niezłego to co z tego ze juz pierscionki zuzyte troche.Puzniej zrobi szlif kupi tłok nadwymiar zrobi sobie wał korbe i bedzie latał nastepne 2 sezony (zalezy od stylu jazdy). Ja miałem DT i wiem jak z nimi jest takze takie jest moje zdanie Twoje nieco inne i niewiem czyje bardziej polskie podejscie:/Moj kumpel zrobił TDRka bez remontu prawie 40 tys sprezanie było małe ale paliła i jezdziła a nic mu nie pekło:/ chyba wstawiłes made in taiwan i pekł bez wody w chłodnicy.Mojemu kumplowi tez w RX pekł ale jak wody nie miał i tłok tajwanskiej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) dziekuje wszyskim za gratulacje juz wyprubowana ale nie dokonca przez rzeke idzie :] ale jak wyjechalem to na max obrotach przrywala gdzies woda sie dostala ale po 2-3 min jazdy przeszlo. Pod ostra gore z piachu nie dalem rady a motor ciagnol wylozylem ja na bok i mi zgasla pojezdze troche i sie naucze porzadnie jezdzic Teraz trzeba odlozyc kase na remont i kompletowac stroj Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Teraz trzeba odlozyc kase na remont i kompletowac stroj Gratuluje motoru i dobrego podejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 no gratulacje, podejście dobre . a noi gumowych drzew oczywiście :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 posłuchaj kolego mowisz ze moje podejscie jest złe?? to Twoje jest typowo polskie odpier****c fuszerke zmienic same pierscienie i mowic o remoncie????????? ja uwazam ze skoro jezdzi i ma buta niezłego to co z tego ze juz pierscionki zuzyte troche.Puzniej zrobi szlif kupi tłok nadwymiar zrobi sobie wał korbe i bedzie latał nastepne 2 sezony (zalezy od stylu jazdy). Ja miałem DT i wiem jak z nimi jest takze takie jest moje zdanie Twoje nieco inne i niewiem czyje bardziej polskie podejscie:/Moj kumpel zrobił TDRka bez remontu prawie 40 tys sprezanie było małe ale paliła i jezdziła a nic mu nie pekło:/ chyba wstawiłes made in taiwan i pekł bez wody w chłodnicy.Mojemu kumplowi tez w RX pekł ale jak wody nie miał i tłok tajwanskiej produkcji. Dziwnie na mnie wyjeżdzasz i nie wiem skąd wywnioskowałeś że podczas remontu zmieniam tylko pierścienie(czytaj ze zrozumieniem...). Jak remontuje to wymnieniam tłok+łożysko korbowodu+uszczelki+łożyska+olej no i szlif.Korby sobie nie wyremontuje :( bo nie prodkują do tego modelu ;) . Napisalem,że wody nie było? skąd to wytrzasłeś ;) pękł bo był za duży luz. A co do tłoka to znajdź lepszej firmy... Meteor nie produkuje a w ofercie vertexa tez nie widziałem(ale tutaj nie jestem pewien - może są).pozdro ps. nie spinaj - wymieniam swoje poglądy bo wiem to z własnego doświadczenia i nie chce by nowy posiadacz w/w motoru też się nadział tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Gralulacje i bezawaryjnej jazdy życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Własnie czytam ze zrozumieniem i skoro piszesz ze 100zł to tylko pierscienie a co do tłokow to produkuje meteor i vertex i prox ja kupowałem wszystkich 3 firm najbardziej polecam proxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Gratki i jak najwiecej ognia... oczywiście z rury!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi