pikus91 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Przed wczoraj zostalem posiadaczem yamahy dt80lc2 /50 Yamaha dt rok95 bardzo dobrze sie prowadzi w terenie. Jescze lepiej wyprzedza sie samochody tylko redukcja, ogien 7tys obrotow i dopiero yamaha zaczyna zyc konczy sie na 11,5tys, zarejestrowana na motorower, pierwsza kontrola zaliczona odrazu w dniu kupna motoru:] sportowa grucha gianneli koncowka przelotowa bardzo ladne brzemienie. V-max jak sie polozylem doszedl do 98km/h wszystko dziala tylko musze jeszcze kierunki zamontowac i wczoraj mi sie spalila z tylu zarowka wiec musze ja dzis wymienic. Jestem z niej bardzo zadowolony. W ziemie bez problemu wgryza sie az po lancuch. Po wodzie super sie jezdzi siedzenie troche niewygodne kwestia przyzwyczajenia troszke jaja bola:D cena za jaka ja kupile to 2200 zszedlem z 2800. W zime bedzie potrzebny remont poniewaz dt powinno na 2 biegu blokowac kolo jak sie pcha a ktos silny na 1 biegu ruszy kolo wiec sprezanie jest slabe. Do tego trzeba jeszcze wymienic pol ksiezyc od kopki jest to juz wada fabryczna i zeby sie wyrabiaja ja bez problemu ja odpalam ale np kolega nie moze jej odpalic. Wreszcie moje mazenie sie spelnilo zdjecia http://bikepics.com/members/pikus910/95dt80/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Nic tylko pogratulować :icon_question: Oby Ci długo służyła i nigdy nie zawiodła!Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Na zdjęciach widać (błocko), że moto zostało już gruntownie "sprawdzone" :icon_question: Gumowych drzew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Gratki :icon_exclaim: ja mam juz trzecia DT i jest za*ebiscie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 gratulacje:) ale ja osobiscie uwazam ze jak dobrze jezdzi to nie ma sensu remontowac.Jak padnie to dopiero :icon_question: Ale w sumie ja w husce wymieniłem profilaktycznie.:icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 gratulacje :( teraz zaktualizuj swój profil i lataj ;) fajny sprzęcik pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Gratuluje tylko nieszalej zabardzo:P :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Gratuluje :(Bezawaryjnej jazdy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Gratulacje, miłej jazdy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 gratulacje:) ale ja osobiscie uwazam ze jak dobrze jezdzi to nie ma sensu remontowac.Jak padnie to dopiero :icon_exclaim: Ale w sumie ja w husce wymieniłem profilaktycznie.:icon_exclaim: Polskie podejśćie ;) ;) . Pomyślałeś co mogłoby się stać, gdyby pękł tłok i zarysował cylinder? Wtedy koszta są o wiele większe :( . Jeśli ma słabą kompreche to już rób remont - wyjdzie Cię 100 zł i będziesz miał pewnośc na czym jeździsz.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Gratulacje :( ;) ;) Bezawaryjnej jazdy. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaryWilk Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Gratuluje, ciesz sie motorkiem i jazdą po lasach, dbaj o nią, rozmawiaj a napweno Ci będzie wierna i nie zawiedzie :( Jak mu pali to po co ma wymieniać?? sprawdź sobie sprężanie manometrem. Dlaczego miałby mu pęknąć tłok?? Z braku spręzania czy co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi