Fidel5 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Jazda z pasażerem czyli kukłą jest łatwa jak to 'koleżanka' przytuli sie jak Pan Bóg przykazał i jest ok. Ale jak jedziesz z kolesiem to trochę kicha jak lepi sie do Ciebie jak ulegałka, z drugiej strony jak złapie sie uchwytów to równowaga kuleje i strach się wyłozyć. Pytanie do doswiadczonych jak jest jesli wozicie kolege a moze nalezy na moto wozic tylko laseczki i taki juz jest zapisane w gwiazdach :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Jazda z pasażerem czyli kukłą jest łatwa jak to 'koleżanka' przytuli sie jak Pan Bóg przykazał i jest ok. Ale jak jedziesz z kolesiem to trochę kicha jak lepi sie do Ciebie jak ulegałka, z drugiej strony jak złapie sie uchwytów to równowaga kuleje i strach się wyłozyć. Pytanie do doswiadczonych jak jest jesli wozicie kolege a moze nalezy na moto wozic tylko laseczki i taki juz jest zapisane w gwiazdach :icon_question: Oczywiście należy wozić tylko dziewczyny. :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgadzam się z przedmówcą :icon_question: :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 zgadzam sie z przedmówcami a tak serio to poczytaj to http://www.pro-motor.pl/jazdazplecakiem.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Popieram kolegow. /Dziewczyny/ Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Wozic panienki :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Wozic panienki :icon_exclaim: no kurcze a podbno meska przyjazń najlepsza i zadan dupa jej nie rozbije :icon_razz: zgadzam sie z przedmówcami a tak serio to poczytaj to http://www.pro-motor.pl/jazdazplecakiem.htm no własnie kiedys jechałem z Tomkiem jak pokazywa technike jazdy motorem i kurka sam nie wiedziałem czy z lapac go w pasie i przytulic, czy trzymac sie na maksa uchwytów on sam tez jakos nie kazał sie przytulać :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Jak ja jade jako plecak u qmpla to trzymam się tak jak w linku na obrazku ŹLE 3 :icon_exclaim: Inaczej jest z deczka wieśniacko :icon_razz: Trzymam się "normalnie" tylko kiedy jade z tatą :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggmarquez Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ja kumpli woze na baku :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 zgadzam sie z przedmówcami a tak serio to poczytaj to http://www.pro-motor.pl/jazdazplecakiem.htm Na obrazkach w tym artykule wyraźnie widać że wożona jest kobitka :icon_exclaim: Nic dodać nic ująć :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 a ja wyrzucam siedzisko dla pasażera i będę miał problem z głowy :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Jak kolega potrafi jeździć to go nawet zbytnio nie odczujesz (a dobrym motocyklu), to samo z babą. Podstawą do jazdy z pasażerem jest zakup odpowiedniego motocykla, na pewno nie sporta. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Moim skromnym zdaniem :icon_question: najlepiej nikogo nie wozić lepsze przyspieszenia zwrotność hamulce a i człowiek jakoś nie pęka i może się rozkoszować jazdą jadąc z plecakiem czuję za niego ogromną odpowiedzialność i psuje mi to całą frajdę z jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 To co ja mam zrobić jade z kumplem na zlot :icon_razz: ??jak to bedzie wyglądać:ppLepiej niech się przytuli i wypcha sobie co nieco :icon_razz: :icon_exclaim: A tak na poważnie wole się trzymać kierowcy jadąc z tyłu :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Jest jeszcze inny problem .... trzeba tą pasażerke mieć :icon_razz:.A jak sie nie ma to problemu brak :icon_exclaim: (albo właśnie wtedy sie pojawia :icon_question: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi