Adam8888 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 WitamWlasnie zamierzam odblokowac GS i chcialem sie was spytac jaka moge miec firme dyszy .Bo chce wymienic na 120 Rok motocykla to 94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 a moze wystarczy rozwiercic? Oczywiscie nie samemu tylko gdzies fachowo w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ale wlasnie nie mam gdzie rozwiercic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 to masz zblokowane na dyszach ??????? może wystarczy wyciąc kryzy z gazników ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Wlasnie mam dysze 130 a maja byc 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 nic nie wierc tylko zamow sobie w larssonie. zaplacisz ze 30 zlotych.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Wiercenie dysz, fajne macie pomysły. A w odwrotną stronę to już w ogóle fenomen :-). Panowie - nie ma co zawracać dupy ( właściwie podcierać jej szkłem), dysze są dostepne w larssonie w cenie śmiesznej. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeq Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) Paweł prawde Wam powie :icon_razz: Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez seba_VF750FR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Witamwlasnie chce tam zamowicale oni mi sie pytaja o firme jaka mam ? a ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Musisz sobie sprawdzić jakiej firmy masz gaźniki i jakie dysze w nich siedzą (bo w Larssonie nie mają dysz do wszystkich gaźników). I lepiej żebyś na 100% wiedział co chcesz zamówić bo w Larssonie Ci nie pomogą. A przy okazji to zmiana dysz na mniejsze raczej nic nie odblokuje a nawet wręcz przeciwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Pompka, akurat w GS500 jest tak, że większe dysze dawano w dławionych silnikach. GS ma gaźniki Mikuni i pewnie o to się pytał sprzedawca. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Nio wlasnie sie daje dysze 120 zamias 130 zeby odblokowac Czy ja sie myle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 nie mylisz się przynajmniej w tym roczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Do tego oczywiście odpowiednie przerobienie (lub zakup nowych) pokryw górnych i zapięcie iglicy o ząbek niżej (czyli podniesienie jej). Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Dzwonilem dzis do larsona zeby zamowic dysze 120 podalem model gaznika : MIKUNIA oni mi sie pytaja o rozmiar gaznika ?Gdzie to moge sprawdzic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi