aadamuss Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 Odbedzie sie szkolenie takie jak bylo organizowane 11 maja tego roku czyli pogadanka policji, ratownictwo drogowe, jazda po torze i porady. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 Musiałeś utrafić w urodziny mojej Mamy ???? Poczekam na następną okazję :) . Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 28 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 Urodziny zrobi mama w sobote haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Ja bym sie wybrał.Ile takie cuś kosztuje? Ile czasu jest otwarty tor? Proszę o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 To ja też chcę! Co prawda planuję może odwiedzić tor w czerwcu, ale szkolenie... :) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 29 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Ostatnio rozpoczelo sie ok. 9 i do 13 trwaly pogadanki z policja, ubezpieczycielem i ratownikiem, potem grochowka w cenie biletu (40zl). Jazdy na torze w trzech grupach w zaleznosci od umiejetnosci do godz 17 mniej wiecej. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Aadamuss, długo w sumie można było pojeździć? Wg Ciebie, warto się wybrać żeby poznać moto i poprawić umiejętności? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 29 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 warto na 100%, samej jazdy jest jakies trzy godziny co daje jakies 2oo km po zakretach dobrze wyprofilowanych i bez niespodzianek, czyli w sumie duzo przyspieszen i hamowan gdzie podczas normalnej jazdy na drogach nie mozna sobie na to pozwolic jedyny minus ze rece odpadaja po szybkiej jezdzie w zakretach. Ja jezdzilem kilka razy ale juz widze roznice podczas normalnych jazd na drogach. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 A jak opony po takich 200 km ? ZOstaje na powrót do domu ??? Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Maja 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 To się robi niezła ekipka! Może jakieś spotkanko w sobotę wieczorem? Przed zabawą na torze? :) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 30 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 13 07 bede na 100 %, do zobaczenia, a co do opon to jeslibys mial je zedrzec cale to w zasadzie tor do nauki jest ci niepotrzebny :) bo jezdzisz super :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ja też się stawię TEJ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi