KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Straszna tragedia :crossy: Jutro wpłacam :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 W budżecie domowym wygospodaruję napewno trochę pieniędzy -wpłacę w poniedziałek jutro jadę na zlot do Nieborowa powiem wszystkim znajomym napewno też pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Dziękuję Wam.Gazeta Krakowska, Dziennik Polski i Telewizja Kraków, bardzo sympatycznie poinformowały ludzi, że FORUM MOTOCYKLISTÓW SWIATA BARDZO INTENSYWNIE POMAGA BARTKOWI. Prośba do ludzi wybierającch się na ZLOT.PRZEKAZUJCIE INFORMACJĘ NA TEMAT BARTKA - gdzie tylko się wybieracie. Sam Bartek w wywiadzie powiedział: PRZYWIEŚCIE MI TEN MOTOR DO DOMU.JA JESZCZE TEN MOTOCYKL ZREPERUJĘ. Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekmmm Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 "Fakt" jest jaki jest, ale opisał ten wypadek i jakiś starszy pan ofiarował temu chłopakowi własną proteze specjalnie sprowadzaną ze Szwecji chyba. Twierdzi że nie może sie do niej przyzwyczaić, a sprowadził ją żeby zrobic prawo jazdy. Niesamowite, nie wiem na ile to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 straszne rzeczy postaram dołożyć sie straszne rzeczy postaram dołożyć sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasik Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Na zlocie w Zdyni zbieralismy pieniądze dla Bartka do puszek- było dużo ludzi dobrej woli.Mam nadzeje, że pomoc nasza i naszych braci motocyklistów pomoże Bartkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEEPKRU Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Wspolczuje....straszna tragedia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ingrid Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 bardzo mi przykro.mieszkałam w Limanowej ostatnio jaktam byłam własnie dowiedziałam się o tym wyopadku,jeśli można jakoś wepsrzec to chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_Anuh Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 trzeba maksymalnie uwazac nie raz ani dwa sam niezle odkrecilem,ale teraz,po tym co sie stalo chyba skrece. Ja juz pomoglem! Trzymaj sie Bartek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) W imieniu przyjacioł i rodziny serdecznie dziękuję za każdy grosz, a muszę przyznać, ze akcja rozkręciła się extra, z naszego FORUM wpłynęło naprawdę niemało kasy... Przypominam dokładnie jeszcze raz: Kredyt Bank SA Odział Nowy Sącz ul. Jagiellońska 56 33-300 NOwy Sącz 48 1500 1559 1215 5004 4253 0000 KONIECZNIE Z DOPISKIEM "pomoc dla BARTKA" Konto jest FUNDACJI MADA. Edytowane 1 Września 2006 przez BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HabaKKuk Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Fakt, straszna sprawa. Motocykling to jednak niebespieczna milosc.. No nic, ja oczywiscie sie dorzucam do akcji, ponadto zamiescilem linki na www.polishbikers.fora.pl , mysle ze kilu ludzi zdecyduje sie pomoc.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Także wpłaciłam... :icon_mrgreen: i zachęcam wszystkich do wpłacania nawet niewielkiej kwoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 ...Trzymaj sie , Bartek!!!oczywiscie,ze wielu z nas pomaga,w koncu 'swoja krew'!walcz,nie poddawaj sie a my.....WPLACAJMY!!!!Pamietajcie,że myslenie:'taka kwota to i tak nic'nie ma sensu-jesli kazdy wplaci nawet najmniejsza kwote,mam nadzieje,ze uda sie nam uzykac wymagane fundusze...Osovby zorientowane bardzo prosimy o informowaniu nas na bieżąco o naszym 'Bracie'.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Pieniadze przeleje w najblizszym czasie... szkoda chlopaka a niech mi dadza tego kierowce puszki to ja juz z nim zrobie porzadek. Pomagajmy i nie pozwolmy zeby byl sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Cronos Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Heyyah, Jak już ktoś zdążył zauważyć liczy się każdy grosz więc mam nadzieję, że w jakiś sposób (tą małą cegiełką) pomogę. Przed chwilką dodałem również baner do strony Bartka na stronie mojego klubu. Pzdr :biggrin: Edytowane 17 Września 2006 przez Lord Cronos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi