janciownik Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Witam, generalnie nic do chlopakow z Motoradu nie mam, sa ok, oszukiwac nie oszukuja ale ceny to maja z kosmosu - taka sobie wymyslili stawke... sa nastawieni na nieswiadomego "niedzielnego" klienta :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Znowu zamarło nasze forum, czy ktos wybiera sie do Wawki na zakonczenie sezonu? Do Borek byście przyjechali a nie do Warszawy! Zakończenie w Warszawie to za przeproszeniem qpa. Miklas namów kolegów! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Owszem, Adu ma zupelna racje, zakonczenie i rozpoczecie w W-wie to kupa i nie warto sie wybierac, chyba, ze sprawia Ci przyjemnosc zarzynanie sprzegla w pardzie na set motocykli. Dawajcie chlopaki do Borek, temat jest gdzies na pierwszej stronie tego forum. Ludzie zajebisci, to zabawa tez bedzie zajebista, jak zawsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Wejdź sobie w temat o Borkach i poczytaj. Miejsca są, a jeśli zabraknie, to zaklepiemy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Elo, zaczął ktos juz sezon w Radomiu i okolicach? Może dało by rade jakąś ustawke zorganizować małą, bo w sumie u mnie w okolicy nie ma bardzo z kim posmigać, a pogoda powoli się robi wiosenna.. Pozdr! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Heh, ja już ze 300 km nawinąłem :), a w sobotę chce skoczyć na kawkę do Kazimierza :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Sezon caly czas trwa, obecnie glownie na endur... suzi czeka na regulacje !!P.S. - jakies spotkanie planuje ktus czy cus ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Tak jak juz pisałam my w lekkiej rozsypce pomału sie zbieramy do kupy, ale jeszcze przy zimno... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Środa/ Czwartek było 16 stopni (w Warce) to już w miare fajna temp. :biggrin: Można by sie ustawić w weekend któryś jak bedzie w miare ciepło i wyskoczyć gdzies wiekrza ekipą. Z racji że u nas tu mało osób śmiga, to zchecią bym poznał ludzi z Radomia. Dawajcie swoje propozycje i ewentualnie kto ma ochote na wspólne śmigananie :icon_twisted: , pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 na sobote wypad do KAZIMIERZA DOLNEGO jedzie ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 weekend w ciagu dnia jak dla mnie szosa odpada - ale kolo kazimierza czesto po wawozach jezdzimy na enduro, potem browar na rynku :crossy:Bardziej wieczory :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Podłacze się pod temat choc jestem z OPOCZNA (fajne miasteczko:-) ale od 20 marca bede mieszkał i przebywał w znacznym stopniu w RADOMIU ponieważ zaczynam prace w Waszym miescie... :) :crossy: :crossy: Ps.mam nadzieje,że jest tam pare fajnych miejsc - mysle o spedzaniu czasu wolnego... :) :cool: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Bedze Cię miło witac w naszej "czarnej dziurze" do zobaczyska ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqter Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 witajcie moto swiry :crossy: dzis czwartek , nieco zimno , ale moze zlaczymy nasze radomskie jednoslady do kupy w weekend i posmigamy , moze kazimierz albo co ?? kto chcetny niech zostawi wiadomosc , jakos sie zgramy :) Temat drugi Miklas podal mi kolesia ktory chce nakrecic jakis film o jezdzie na moto w ta sobote , akurat w radomiu , temat zwiazany z smiercia , ale nie ma co sie obawiac , nikt sie nie bedzie zabijal , chodzi glownie o to ze my jako motocyklisci ryzykujemy kalectwem badz smiercia jezdzac, chodzi mu o to glownie by z nami pogadac o tym jak do tego podchodzimy i nakrecic pare fajnych ujec , reportaz bedzie wyswietlany na tvp 1, mysle ze warto , kto chetny niech da znac do soboty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Elo, mozna pośmigać w sobote i wyskoczyć gdzieś, kazimierz spoko tymbardziej że ostatnio ominał mnie wyjazd. Na weekend nadają dobra pogode, może sie sprawdzi, bo dzis to snieg nap... ierał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi